DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2153906-0,10%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

475 okunma

Mert Güler Kimdir?

Teknevia’nın Kurucu Ceo’su olan genç girişimci Mert Güler, lise yıllarında tekne kiralama ve deniz turizmi alanındaki tutkusunu keşfetti

ABONE OL
16 Aralık 2023 09:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknevia’nın Kurucu Ceo’su olan genç girişimci Mert Güler, lise yıllarında tekne kiralama ve deniz turizmi alanındaki tutkusunu keşfetti. Lise döneminde iki yıl boyunca Üsküdar Öğrenci Temsilcisi olarak görev alırken birçok tekne organizasyonunu başarıyla düzenledi. Bu tutkulu deneyimler, üniversite tercihini İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nden yana kullanmasında etkili oldu. Üniversite sürecinde, MUN(Model United Nations) kulübünde üç yıl boyunca Yönetim Kurulu üyeliği yaparak, yüzlerce kişinin katıldığı çeşitli konferansların lojistik detaylarından tekne eğlencesine kadar geniş bir yelpazede organizasyon deneyimi kazandı.

Ancak, üçüncü sınıfın sonuna gelindiğinde, Türkiye’nin denizcilik ve deniz turizmindeki potansiyeline duyduğu inançla bir adım daha attı. Bu inançla 2 yıl önce,  tekne sahipleri ile müşterileri bir araya getiren inovatif bir Pazaryeri platformu olan www.teknevia.com ‘u kurdu.

Genç girişimci Mert Güler: Türkiye’nin ilk online saatlik tekne kiralama pazaryeri olma özelliğini taşıyan bu platform, deniz tutkumun ve girişimcilik ruhumun birleşimiyle ortaya çıktı. 2023’te versiyon 2.0’ı kullanıcılarımızla buluşturduk. Teknevia 2023 yılında teknelerin fiyatlarının şeffaf bir şekilde görünür olduğu, dinamizmi yüksek, kullanıcı dostlu bir arayüz ile kendini bir adım ileriye taşıdı. İstanbul’da 60’tan fazla tekne ile hizmet veriyoruz ve 13,000’den fazla kayıtlı müşterimize hızlı, güvenilir ve kolay bir tekne kiralama deneyimi sunuyoruz. Şu ana kadar 2300’den fazla başarılı rezervasyon gerçekleştirdik ve bu süreçte müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önce geliyor. Teknevia olarak, teknoloji ve müşteri odaklı yaklaşımımızla çağdaş ve etkili bir tekne kiralama süreci sunuyoruz. Teknevia’nın başarı hikayesi, dijitalleşmenin ve yenilikçiliğin sektörleri nasıl dönüştürebileceğini gösteriyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ