DOLAR 44,8958 0.07%
EURO 52,8762 -0.12%
ALTIN 6.905,34-0,68
BIST 14.525,260,28%
BITCOIN %
Edirne
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

349 okunma

Martin’i tehdit eden 2 şüpheli tutuklandı

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’i mermi göndererek tehdit eden F.Ö. ve S.K., çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi….

ABONE OL
16 Ekim 2025 17:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’i mermi göndererek tehdit eden F.Ö. ve S.K., çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, kendisine mermi gönderilerek tehdit edildiği gerekçesiyle ilçe emniyet müdürlüğüne başvurdu.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Martin’i tehdit ettiği tespit edilen F.Ö. ve S.K.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Haklarında tehdit ile uyuşturucu kullanma ve satma suçlarından işlem başlatılan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkarıldı.
Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’i mermi göndererek tehdit eden F.Ö. ve S.K., çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Özhanlar Mobilya