DOLAR 32,2428 0.11%
EURO 35,1550 0.13%
ALTIN 2.505,520,21
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2135687-1,18%
Edirne
20°

KAPALI

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

173 okunma

Lalapaşa’da kaçak, İpsala’da uyuşturucu

Edirne'de jandarma ekiplerince Lalapaşa ilçesinde 3 düzensiz göçmen yakalanırken, İpsala ilçesinde bir kişinin aracında da 40 gram uyuşturucu ele geçirildi…

ABONE OL
12 Nisan 2024 14:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de jandarma ekiplerince Lalapaşa ilçesinde 3 düzensiz göçmen yakalanırken, İpsala ilçesinde bir kişinin aracında da 40 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada her iki olayla ilgili şu bilgilere yer verildi:

UYUŞTURUCU
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Esetçe beldesinde kontrollü şekilde durdurulan bir araçta icra edilen aramada; 40 gr. uyuşturucu ve uyarıcı madde eroin, 1 adet hassas terazi ele geçirilerek el konulmuş olup,olay ile ilgili olarak araçta bulunan (2) şahıs hakkında adli tahkikat yapılmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.


KAÇAKLAR
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde “Göçmen Kaçakçılığı” ile mücadele kapsamında; göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyetler kapsamında, Lalapaşa ilçesi Süleymandanışment köyü sınırları içerisinde ekiplerimizce icra edilen devriye faaliyeti esnasında yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen, çeşitli yabancı uyruklara mensup 3 düzensiz göçmen şahıs yakalanmıştır.Yakalanan göçmen şahıslar ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresi’ne teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak,yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ