DOLAR 32,2507 -0.04%
EURO 34,6995 -0.1%
ALTIN 2.397,59-0,10
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2015514-1,15%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

919 okunma

Köy okulunda ‘siber’ dersi

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı köy okullarında eğitim gören öğrencilere jandarma ekiplerince Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi gerçekleştirildi.

ABONE OL
8 Kasım 2023 18:14
1

BEĞENDİM

ABONE OL


Edirne’nin Enez ilçesine bağlı köy okullarında eğitim gören öğrencilere jandarma ekiplerince Siber Suç Farkındalık ve Bilinç-lendirme Eğitimi gerçekleştirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutan-lığı, özellikle maddi ve manevi kayıplarına neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış nok-tasını teşkil edebilen dijital do-landırıcılık faaliyetlerinin engellen-mesine yönelik bilgilendirme çalış-malarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Mü-dürlüğünce, Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme faaliyetleri kapsa-mında, siber suçların gerçekleş-meden önce önlenmesi, maddi ve manevi zararın en aza indirgenmesi ve Siber Suçlarla ilgili kişisel korunma tedbirleri çerçevesinde öğrencilerin bilinçlendirilmeleri amacıyla Edirne ili Enez ilçesine bağlı köy okullarında eğitim gören öğrencilere“Siber Zorbalık, Güvenli Sosyal Medya Kullanımı, Dijital Bağımlılık, Parola Güvenliği, Güvenli İnternet Kullanımı” konularında bilgilendirme faaliyeti icra edilerek, okullara Siber Suçlarla Mücadele konulu afiş asılmıştır.
Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek maddi ve manevi kaybın önlenmesine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile siber dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir. “

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ