DOLAR 34,2019 0.05%
EURO 38,0204 -0.21%
ALTIN 2.910,630,52
BIST 9.587,30-0,81%
BITCOIN 21905540,19%
Edirne
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

27 okunma

Keşan’da toplu taşımada öğrencilere zam yolda

Keşan Belediye Meclisi 3 Ekim Perşembe günü toplanırken, gündemdeki konulardan biri de Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 'öğrenci ücret tarifelerine zam talebi' olacak.

ABONE OL
30 Eylül 2024 18:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediye Meclisi 3 Ekim Perşembe günü toplanırken, gündemdeki konulardan biri de Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin ‘öğrenci ücret tarifelerine zam talebi’ olacak.
Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda, saat 15.00’de başlayacak toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan başkanlık yapacak. Toplantının bazı gündem maddeleri ise şöyle:
“İlçemiz şehir merkezi ile mücavir alanlarındaki araç ve yaya yoğunluğu, otopark alanlarının adil bir şekilde kullanılmasını engellemekte ve yetersiz kalmasına neden olmaktadır. Vatandaşlarımızın otopark alanlarından adil bir şekilde yararlanması, yol üzeri park alanlarında şerit disiplinin sağlanması ve hatalı parklanmanın önlenebilmesi için, ücretli yol üstü (yol boyu) araç park yerlerinin Belediye Meclisince belirlenmesi, yol üstü otopark olarak belirlenecek yerlerin işletilmesine ilişkin usül ve esasların da Belediye Encümeni tarafından belirlenmesi hususlarının Meclis tarafından görüşülmesidir.
İlçemiz sınırları içerisinde Keşan Belediyesi Başkanlığınca tahsis edilen ticari plakalar ile ilgili olarak tahsis sahiplerinin kendilerine tahsisli S ve T serisinden ticari plakalarında kayıtlı olan araçlarını, ticari plakadan boşa çıkarma, adına tahsisli boşta olan plakaya araç ekletme işlemlerinde mevcut Yönetmeliklerinde Keşan Belediyesi Encümeni görevli olup, uygulamada yaşanan aksaklıklar ticari plaka sahiplerinin faaliyetlerinin sekteye uğraması nedenlerinden dolayı, belirtilen iş ve işlemlerde Belediye Başkanı ve Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısının yetkili olarak iş ve işlemleri yürütmesine karar verilmesinin Meclis tarafından görüşülmesidir.
Keşan Belediyesi Ticari Hatlı Minibüs Yönetmeliği’nin güncelliğini yitirdiğinden dolayı, yenilenmesi amacıyla Ulaşım Komisyona sevk edilmesi hususunun Meclis tarafından görüşülmesidir.
S.S.25 No.lu Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 16/09/2024 tarihli dilekçesi ile ‘öğrenci ücret tarifelerine zam talebi’ konulu dilekçelerinin Meclis tarafından görüşülmesidir.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığından gelen dilekçede; Mahallelerinden Keşan Devlet Hastanesine giden şehir içi minibüs hattının olmadığını, bu nedenle mahalle halkının Keşan Devlet Hastanesine ulaşımlarının sağlanabilmesi için Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinden geçen uygun olan bir hattın şehir içi minibüs hattı olarak düzenlenmesine ait komisyon raporunun Meclis tarafından görüşülmesidir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ