DOLAR 32,3016 0.08%
EURO 34,9501 0.24%
ALTIN 2.394,760,11
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1990929-2,29%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Hudut Gazetesi
  • Güncel
  • Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için özel bir etkinlik organize ettiler.
251 okunma

Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için özel bir etkinlik organize ettiler.

Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz, Çakıroğlu'nun hatırasını onurlandırmak ve onun fikirlerini ve verdiği mücadeleyi ön plana çıkarmak adına anma etkinlikleri düzenlemektedirler.

ABONE OL
21 Şubat 2024 16:46
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Üniversite yıllarında, siyasi düşünceleri ve etkin katılımıyla bilinen milliyetçi bir şahsiyet olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi’nde meydana gelen bir olay esnasında yaşamını yitirmiştir. Bu üzücü olay, üniversite alanlarındaki siyasi ve ideolojik ayrılıkların nas acı sonuçlara yol açabileceğinin bir göstergesi olarak Türkiye genelinde hatırlanmaktadır.

Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz, Çakıroğlu’nun hatırasını onurlandırmak ve onun fikirlerini ve verdiği mücadeleyi ön plana çıkarmak adına anma etkinlikleri düzenlemektedirler. 20 Şubat 2024 tarihinde Ankara’daki Etlik Merkez Camii’nde, Çakıroğlu adına lokma dağıtımı gerçekleştiren bu iki isim, etkinlikleri genelde onun vefat yılönümünde düzenleyerek konferanslar, ve kamuya açık toplantılar içeren programlar hazırlarlar.

Bu etkinliklerde, Çakıroğlu’nun yaşam öyküsü, verdiği mücadele ve gösterdiği özveri öne çıkarılırken, onun düşüncelerinin ve amaçlarının toplumca anlaşılması ve hatırlanması hedeflenir. Aynı zamanda bu etkinlikler, toplumda barış ve diyalogun kıymetini vurgulayıp, gençler arasında şiddeti önleme konusunda bilinç yaratmayı amaçlar.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma etkinlikleri, ona değer verenler ve tanıyanlar başta olmak üzere, geniş bir topluluk tarafından saygı ve minnettarlık duygularıyla yad edilmesine olanak tanır. Bu etkinlik, Çakıroğlu’nun ideallerini ve Türkiye’nin gelecek nesillerine bıraktığı değerleri aktarmak için bir vesile olarak görülür. Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Güz’ün çabaları sayesinde, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anısı, düzenlenen anma programlarıyla gelecek nesillere ulaştırılmaya devam ediyor.

https://www.tgrthaber.com.tr/spor/turkiye-muaythai-federasyonu-profesyonel-sube-baskan-yardimcisi-ibrahim-murat-gunduz-antrenorlere-ve-sporculara-tesekkur-etti-2833116?ysclid=lsvsmtr6gv794131028

https://fortunetelleroracle.com/news/ibrahim-murat-gunduz-609595

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ