DOLAR 32,2081 0%
EURO 35,4287 0.35%
ALTIN 2.512,930,50
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2143624-0,67%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

100 okunma

Kayseri İkinci El Eşya

Gezer Spot olarak amacımız, Kayseri ikinci el eşya bilincini artırmak ve insanların ekonomik açıdan kazançlı çıkmasını sağlamaktır.

ABONE OL
17 Mart 2024 11:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin gözde semtlerinde, ikinci el eşya alımı konusunda Gezer Spot olarak aktif olarak faaliyet gösteriyoruz. Kayseri’nin her köşesini titizlikle gezip, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli eşyaları en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Talas’ın tarihi sokaklarından başlayarak, İldem’in modern yaşam alanlarına kadar uzanan geniş coğrafyada hizmet veriyoruz. Kocasinan’ın sıcak mahallelerinden, Melikgazi’nin hareketli merkezine kadar, eşyalarınızı değerinde almak için buradayız.

Gezer Spot olarak amacımız, Kayseri ikinci el eşya bilincini artırmak ve insanların ekonomik açıdan kazançlı çıkmasını sağlamaktır. Sürdürülebilir alışverişin önemini vurgulayarak, hem ekonomik olarak size fayda sağlıyor hem de doğayı koruyoruz.

Müşteri memnuniyeti ve güveni bizim için en önemli önceliktir. Her alanda dürüstlük ve şeffaflıkla hareket ederek, eşyalarınıza en uygun değeri veriyoruz. Evden eve, iş yerinden iş yerine, ihtiyacınız olan her an bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gezer Spot olarak, Kayseri’nin her noktasında sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. İkinci el eşya alımında lider olarak, eşyalarınızı değerinde almak ve sizlere en kaliteli ürünleri sunmak için buradayız. Gezer Spot ile eşyalarınızı satmak artık çok daha kolay ve güvenilir.

Web sitemizi ziyaret ederek Kayseri ikinci el eşya için detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Web sitemiz: https://www.gezerikincielesya.com/

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ