DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 21643970,55%
Edirne
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

365 okunma

Karaağaç’ta Edirne düğünü

Edirne'nin Cumhuriyet dönemi ilk lokantacılarından, Çilingirler çarşısındaki 'Çiftçinin Hazır Elbise Mağazası' adıyla iz bırakan Mustafa Uzer'in torunu Gökçe Uzer, Karaağaç'ta görkemli düğün töreniyle hayatını Merve Torkan ile birleştirdi…

ABONE OL
13 Eylül 2024 09:26
10

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’nin Cumhuriyet dönemi ilk lokantacılarından ve Çilingirler çarşısındaki ‘Çiftçinin Hazır Elbise Mağazası’ adıyla iz bırakan Mustafa Uzer’in torunu Gökçe Uzer, Karaağaç’ta görkemli düğün töreniyle hayatını Merve Torkan ile birleştirdi. Genç çift damadın işi nedeniyle yaşamlarını İngiltere’de sürdürecek.

Gökçe; Türkiye’nin ilk triko sanayicilerinden merhum Adil Uzer, Edirne’nin eski siyasetçilerinden rahmetli Naci Uzer ve Saraçlar Caddesinde Renk Triko’nun Edirne’deki merkezi Nurettin Uzer’in kardeşleri, iletişim sektörünün bölgedeki öncü isimlerinden Çetin Uzer ve eşi Sibel Uzer’in oğulları… Babaeskili Saadet ve Rasim Torkan çiftinin kızları Merve Torkan ile Gökçe Uzer’in düğün törenlerinde Çetin ve Sibel Uzer davetlileri kapıda karşıladı. Düğün töreni Karaağaç Mahallesi’ndeki Buzhane Davet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.


İstanbul’da otomotiv sektöründe mühendis olarak başladığı iş hayatını bir yıldır İngiltere’de, sektörün önde gelen bir otomobil firmasında sürdüren Gökçe Uzer, düğünde eşi Merve Uzer’le sirtaki dansı yaptı. Okul yıllarında folklora da ilgi gösteren damat Uzer, ekip arkadaşlarıyla birlikte yöresel halk oyunlarıyla düğünde renkli görüntüler oluşturdu.
Yaşamlarını İngiltere’de sürdürecekleri öğrenilen çift, Türkiye’nin turizm elçisi olmayı da ihmal etmeyeceklerini belirtti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ