DOLAR 42,8326 0.03%
EURO 50,2209 0.04%
ALTIN 6.007,040,60
BIST 11.341,900,06%
BITCOIN 38143511,06%
Edirne

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

749 okunma

Kapıkule yolundan girişler 1 ay kapalı

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebi ile çalışma yapılacak demiryolunun bulunduğu nokta, Kapıkule istikametinde 1 (bir) ay süre ile geçişlere kapatılacağını duyurdu.

ABONE OL
9 Mayıs 2024 17:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL
D-100 KARAYOLU BATI GİRİŞİ, HIZLI TREN ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE KAPIKULE İSTİKAMETİ GEÇİŞLERİNE 1 AY SÜRE İLE KAPATILACAK!

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebi ile çalışma yapılacak demiryolunun bulunduğu nokta, Kapıkule istikametinde 1 (bir) ay süre ile geçişlere kapatılacağını duyurdu.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

T.C. Edirne Valiliği İl Trafik Komisyon Başkanlığının 09.05.2024 tarih ve 2024/03-01 sayılı kararı gereği; Atatürk Bulvarı (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi (KM 219-182) üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebi ile çalışma yapılacak demiryolunun bulunduğu nokta, Kapıkule istikametinde 1 (bir) ay süre ile geçişlere kapatılacaktır.

Bu sebeple şehre girişler Süloğlu-Lalapaşa (Kuzey Girişi-Kıyık) istikametinden yapılacaktır.

Çalışmalar esnasında; çalışanların ve sürücülerin güvenliği ve konforu için trafik kurallarına riayet etmeniz önemle rica olunur.

    En az 10 karakter gerekli