DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

314 okunma

Jandarmanın ortaokullu konukları

Edirne İl Merkezinde bulunan Gazi Osman Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu ve İsmail Güner Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinde oluşan 70 kişilik grup Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti…

ABONE OL
7 Kasım 2023 18:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL



Edirne İl Merkezinde bulunan Gazi Osman Ortaokulu, İstiklal Or-taokulu ve İsmail Güner Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinde oluşan 70 kişilik grup Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Öğrencilere İl Jandarma Komu-tanlığı’nın tanıtımı yapılarak, 112 acil çağrı numarasının önemi anlatıldı. Çocuklar telsiz üzerinden görevdeki Jandarma personeline çağrılar yaparak görevlerinde başarılar diledi
Daha sonra kışla içerisinde hazırlanan Trafik standında; Jandarma envanterinde bulunan trafik malzeme, araç ve motosikletlerinin tanıtımı, KriminalŞube Müdürlüğünde tarafından açılan stantta;Olay yeri inceleme işlemlerinde kullanılan cihaz ve malzemeler ile komando standında; Komando Timlerinin envanterinde bulunan yerli ve milli olan silahlar ile zırhlı aracın tanıtımı yapıldı.
Çocuklar zırhlı araç ile diğer hizmet araç ve motosikletlere bindirilerek güzel zaman geçirmeleri sağlanırken, köpek eğitim alanında kendileri için hazırlanan jandarma köpeğinin gösterisini izledi.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nın İlk ve Orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik tanıtım faaliyetlerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak devam edileceği belirtildi.


TRAFİK EĞİTİMİ
Bu arada Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması’nce can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği belirtildi..
Kouya ilişkin açıklamada, “Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleritarafından Edirne İli Merkez İlçesi Çocuk Trafik Eğitim Parkında Trakya Birlik İlkokulu 1’inci sınıfta okuyan öğrencilere “temel trafik kuralları” konusunda eğitim verilmiştir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ