DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

156 okunma

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Uzunköprü'de jandarma ekiplerince ihbar üzerine iki kişinin evinde yapılan aramada; uyuşturucu, tabanca ve mermi ile el uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi…

ABONE OL
4 Şubat 2024 16:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzunköprü’de jandarma ekiplerince ihbar üzerine iki kişinin evinde yapılan aramada; uyuşturucu, tabanca ve mermi ile el uyuşturucu kullanma apara-tı ele geçirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Mü-dürlüğü’nden yapılan ko-nuya ilişkin açıklamada şöjyle denildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorum-luluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde alınan bir ihbar üzerine şüpheli 2 şahsın ikamet adreslerinde yapılan aramada; 1 gr.metamfetamin, 2 gr. sentetik uyuşturucu bonzai, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet şarjör, 10 adet mermi, 1 adet el yapımı uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilerek el konulmuş olup,olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikat yapılmıştır.
Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.
TEL HIRSIZLIĞI
Bu arada Jandarma Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri tarafından Keşan İlçesi Çamlıca Köyü mevkiinde bulunan ormanlık alanın etrafındaki dikenli telleri keserek çalmaya çalışan 1 kişi suçüstü yakalandı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlanırken, yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir” ifadelerine yer verildi..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ