DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

165 okunma

Jandarma’dan okulda söyleşi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nca yarınların teminatı olan çocukları bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği belirtilirken, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmaların da sürdürüldüğü belirtildi…

ABONE OL
25 Şubat 2024 18:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca yarınların teminatı olan çocukları bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği belirtilirken, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmaların da sürdürüldüğü belirtildi.
ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çocuklarımızın suça sürüklenmemesi, eğitim ve öğretimin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi ve meslek seçimi hususunda Jandarma’nın tanımı konularında; Sorumluluk bölgemizde bulunan Havsa Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi ziyaret edilerek ortaöğretime geçiş yapacak olan öğrencilerle meslek seçiminde Jandarma konulu söyleşi ve bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlara daha bilinçli ve emin adımlarla ilerlemesi için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.


ÇEVRE, DOĞA VE HAYVANLAR
Edirne İl Jandarma Komutanlığı; sorumluluk bölgesinde bulunan Küküler Gölünde yasak avcılığa karşı ve çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi veAsayiş devriye ekipleri ile müşterek yapılan; Süloğlu ilçesi Küküler Gölü’nde yasak avcılığın önlenmesine yönelik faaliyetler kapsamında barınaklar ve avcı gümelerinin denetim ve kontrolleri yapılmıştır.
Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ