DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21574980,26%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

159 okunma

Jandarmadan bilgilendirme

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Lalapaşa'nın iki köyünde Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve KADES Uygulaması ile Keşan ilçesinde motosiklet sürücülerine yönelik bilgilendirmelerde bulunuldu…

ABONE OL
28 Nisan 2024 16:24
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Lalapaşa’nın iki köyünde Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve KADES Uygulaması ile Keşan ilçesinde motosiklet sürücülerine yönelik bilgilendirmelerde bulunuldu.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada iki faaliyete ilişkin şunlara yer verildi:
MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Keşan Trafik Jandarması Timleri tarafından trafik akışının yoğun olduğu Keşan-Malkara yolu yol kontrol noktasında seyir halinde olan motosiklet sürücüleri Jandarma yol kontrol noktasında durdurulmuş olup, Kask ve koruyucu ekipmanın kaza anında ölüm ve yaralanma riskini azaltması, motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, trafikte reflektör ve görünürlüğün önemi konularında yol üzeri bilgilendirme faaliyeti icra edilerek sürücülerin yolculuklarına güvenle devam etmeleri sağlanmıştır.
Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir.


AİLE İÇİ ŞİDDET VE KADES
Edirne İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımıza Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Kapsamında Bilgilendirme ve KADES Uygulamasının Tanıtımı bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından, Lalapaşa ilçesi Çallıdere ve Küçünlü köylerinde ikamet eden erkek vatandaşlarımıza yönelik 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında broşür dağıtımı, Aile İçi Şiddetin Önlenmesine dair bilinçlendirme doğrultusunda eğitim faaliyeti icra etmiştir.
Kadına karşı şiddetin önlenmesi emniyet ve asayişin sağlanarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ