DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22364450,95%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

213 okunma

İphone’unuz İçin Yepyeni Bir Güç: Teknonand İle iPhone Batarya Değişimi

İphone batarya değişimi fiyat denildiğinde model ve hizmet içeriğine göre fiyatlar değişiklik gösterir.

ABONE OL
15 Ocak 2024 15:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İphone’unuzun performansını ve kullanım süresini artırmak, gün boyu kesintisiz bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Teknonand olarak size özel iPhone batarya değişimi hizmetimizi keşfedin. Enerji dolu bir gün geçirmenin ve telefonunuzun pil ömründen tam anlamıyla yararlanmanın tam zamanı!

1. iPhone Batarya Değişimi:

İphone’lar, günümüzde teknolojinin zirvesinde yer alsa da, zaman içinde batarya performansında azalma yaşayabilirler. Ancak endişelenmeyin! Teknonand uzmanları, orijinal yedek parçalar kullanarak iPhone’unuzun bataryasını günceller ve ilk günkü performansına geri kavuşturur.

2. İphone Batarya Değişimi Fiyatları:

İphone batarya değişimi fiyat denildiğinde model ve hizmet içeriğine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Teknonand olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemekteyiz. Size en uygun fiyat teklifi için bizimle iletişime geçebilir yada internet sitemiz üzerinden iPhone batarya değişim fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

3. iPhone 11 Batarya Değişimi:

iPhone 11 modelinizin bataryası eskidiyse ve performansında düşüş hissediyorsanız, Teknonand uzmanları size özel çözümler sunar. iPhone 11 batarya değişimi hizmetimizle cihazınızı kısa sürede yenileyerek, daha uzun ömürlü ve verimli kullanım sağlarız.

Neden Teknonand?

  • Uzman Teknik Ekip: iPhone batarya değişimi işlemleri, deneyimli ve uzman teknik ekibimiz tarafından gerçekleştirilir.
  • Orijinal Kalite: Kullandığımız yedek parçalar, her bir iPhone modeline uygun orijinal kalitede seçilir.
  • Hızlı ve Güvenilir Hizmet: Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışımızla, hızlı ve güvenilir batarya değişimi hizmeti sunuyoruz.

Şehir Dışından Kargo İmkanıyla Teknonand Güvencesi:

Teknonand olarak müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunma misyonuyla hareket ediyoruz. Şehir dışında yaşayan değerli müşterilerimiz için özel olarak sunulan kargo imkânımız sayesinde, cihazlarınızı bize göndererek profesyonel tamir hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. İstanbul dışında nerede olursanız olun, sorunsuz ve güvenli bir şekilde cihazlarınızı bize iletebilir, uzman teknik ekibimizin deneyiminden yararlanabilirsiniz.

Tamir hizmetlerimizden faydalanmak için cihazınızı paketleyip, anlaşmalı olduğumuz kargo firması aracılığıyla bize göndermeniz yeterlidir. Gönderim aşamasında size özel bir takip numarası ile işlemlerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz. Cihazınızın tamir süreci boyunca, uzman ekibimiz detaylı bir analiz gerçekleştirerek sorunun kaynağını tespit edecek ve sizinle iletişime geçerek onayınız doğrultusunda tamir işlemlerine başlayacaktır.

Teknonand güvencesiyle şehir dışından kargo imkanıyla tamir hizmetlerimizden faydalanarak, cihazlarınızı güvenle bize teslim edebilir, sağlıklı ve performanslı bir şekilde geri alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve kargo süreci hakkında daha fazla bilgi için www.teknonand.com adresini ziyaret edebilir veya +90 (553) 830 24 91 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ