DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22439011,23%
Edirne
27°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

140 okunma

İmamoğlu’ndan Akın’a ‘tam destek’

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu… Ziyaretle ilgili konuşan Akın, "Ekrem Başkanımız hem seçim süresince hem de seçimden sonra desteklerini bizden hiç esirgemediler. Bundan sonraki süreçte de yol haritamızı belirledik. Neler yapacağımızı. konuştuk. Bundan sonra da hep beraber yol almaya devam edeceğiz" dedi…

ABONE OL
12 Mayıs 2024 16:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ikinci dönemine başlayan Ekrem İmamoğlu, Cumartesi günü Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı makamında ağırladı. İki kent arasında yapılacak projelerde işbirliği konusunda bilgi alışverişinin yapıldığı görüşme sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Edirne Belediye Başkanı Gencan Akın, “Ev sahipliği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.


Görüşmeyle ilgili Edirne’de bir etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Akın, “Çok verimli, çok güzel bir görüşmeydi. Ekrem Başkanımız hem seçim süresince hem de seçimden sonra desteklerini bizden hiç esirgemediler. Bundan sonraki süreçte de yol haritamızı belirledik. Neler yapacağımızı konuştuk. Ekrem Başkanımızın öncelikle Edirnelilere çok büyük selamları var. Bundan sonra da hep beraber yol almaya devam edeceğiz. Tüm destekleriyle bizim yanımızda olacaklar. Bundan sonra dediğim gibi toplantılarımız, yapacağımız işler, projelerimiz bunlar üzerinde konuştuk. Çok verimli, çok güzel bir toplantıydı. Tam destek olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ