DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

175 okunma

İl Genel Meclisi üyelerine veda

Edirne Valisi Yunus Sezer, 31 Mart Yerel Seçimi öncesi son toplantısını dün yapan Edirne İl Genel Meclisini ziyaret ederek, üyelere emekleri için teşekkür etti…

ABONE OL
8 Mart 2024 18:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne Valisi Yunus Sezer, 31 Mart Yerel Seçimi öncesi son toplantısını dün yapan Edirne İl Genel Meclisini ziyaret ederek, üyelere emekleri için teşekkür etti.
Edirne İl Genel Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi son birleşimini dün gerçekleştirdi. Edirne Valisi Yunus Sezer, son toplantı öncesi meclis üyeleriyle İl Özel İdaresi restoranının salonunda düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek çalışmaları için teşekkür etti.
‘HALKTA GÖREN GÖZLERİMİZ, DUYAN KULAĞIMIZSINIZ’
İlçelerde ve köylerdeki sorunların iletme konusunda il genel meclis üyelerinin önemine dikkat çeken Vali Sezer; “İl Özel İdaresi’nde, 23 gün sonra gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimiyle bir görev değişimi söz konusu. Halkımızın, vatandaşlarımızın bu noktada idarelerinin sandığa yansıması ve kendilerini temsil noktasında hem belediye hem il genel meclisi hem belediye meclisinde kendilerini temsil edecek olanları seçme için bir sandığa gitme söz konusu olacak. Umarım, bu yeni dönemde, bir önceki döneme göre daha güzel hizmetleri yapma imkanını elde ederiz. Her şeyden önce geçtiğimiz dönemde vermiş olduğunuz hizmet için, ilimize hizmet noktasında yapmış olduğunuz çalışmalar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizim muhtarlarımız var, fakat ilçelerimizdeki sorunları, köylerimizdeki sorunları ile taşıma, burada bir mesela haline getirme, bir karar mekanizması oluşturma ve bunu aksiyona dökme, yatırım ve hizmete dönüştürme konusunda sizlerin hizmeti gerçekten bizim açımızdan çok önemli. Bizim halk nezlinde gören gözlerimiz, duyan kulağımızsınız” açıklamasını yaptı.
“İNŞALLAH BU ÖZEL İDAREDE YAKALANAN İVME DEVAM EDER”
Tüm meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Sezer; “18 arkadaşımız bir sonraki dönemde olmayacak. 10 arkadaşımız devam ediyor. Emeklerinden dolayı devam edemeyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Devam edecek arkadaşlarımıza da yeni dönemde başarılar diliyoruz. Yeni gelecek taze kanlarla beraber, inşallah bu özel idarede yakalanan ivme devam eder. Önümüzde özel idareyle ilgili bir hedef koyduk; altyapı, yollara sıcak asfaltla kaplanması, grup içme sularından başlanarak güneş enerjisi getirilip içme sularının sağlıklı hale getirilmesi noktasında ve tarımsal sulamalar noktasında 3 ana başlıkta, bizim 2 yıl içerisinde tamamlamamız gerekiyor. İlimiz adeta bir müze. Bu müzenin gerçek değerini bulması, tarihi yapıların restore edilmesi, Saros Körfezi gibi birçok tabiat harikamız var. Bunların altyapısının yapılması ve turizme kazandırılması noktasında çalışacağımız ve yapacağımız çok yol olduğunu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Edirne Valisi Yunus Sezer, Kadın İl Genel Meclis Üyesi ve İl Özel İdaresi kadın personellerine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek hediye ederken, tüm il genel meclis üyeleriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ