DOLAR 32,2327 0.09%
EURO 35,0868 0.19%
ALTIN 2.525,511,01
BIST 10.741,450,92%
BITCOIN 2154540-0,76%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

226 okunma

İba’dan üç haneye ziyaret

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor…

ABONE OL
4 Şubat 2024 15:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hane Hane Edirne’ programı ziyaretleri çerçevesinde Fatih, Şükrüpaşa ve Abdurrahman Mahallelerinde vatandaşların evlerine konuk oldu.
Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hane Hane Edirne’ ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek samimi bir sohbet gerçekleştiren İba, onları tek tek dinleyerek taleplerini alıyor.


Fatih Mahallesi’nde Sibel Arslan’ın evine konuk olan İba, “Bizleri bir misafir gibi değil, ailelerinden, hanelerinden biri gibi karşılayan; bizimle hayallerini, dertlerini, sevinçlerini paylaşan tüm hemşehrilerime selam olsun” ifadelerini kullandı.


Aileyle güzel vakit geçiren İba, “Kadınlarımızın sesini duymak, tüm Edirne’yi onların güzel bakışlarıyla güzelleştirmek bizim sözümüz!” dedi.
Ardından Şükrüpaşa Mahallesi’nde Bilgin Şiret’in evlerine konuk olan İba, ailenin yakınlarıyla sohbet etti. Hep birlikte çok güzel Edirne’yi kuracaklarını belirten İba, “Edirne insanının sıcaklığı, dostluğu her hanede bizi karşılıyor. Bizim de bu güzel yürekli insanlara karşı sorumluluklarımız var. Hep birlikte çok güzel bir Edirne’yi kuracağız!” dedi.


İba son olarak Abdurrahman Mahallesi’nde Seçil Yörük’ün evine misafir oldu. Tüm Edirne’yi mutlu edeceklerini söyleyen İba, “Güzellikleri paylaşarak çoğaltacak, dertleri ve sıkıntıları ise yine paylaşarak hafif-leteceğiz. Hep Birlikte Edirne demeye devam edecek, her bir hemşehrimizin gönlüne dokunacak ve belli bir kesimi değil, tüm Edirne’yi mutlu edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ