DOLAR 36,6101 0.05%
EURO 39,8781 -0.01%
ALTIN 3.480,770,86
BIST 10.718,311,30%
BITCOIN 30060140,79%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

18 okunma

İba’dan 14 Mart kutlaması

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda hastalarına şifa dağıtarak çok kutsal bir görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının gösterdikleri gayretin öneminin büyük olduğunu vurguladı….

ABONE OL
13 Mart 2025 15:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL


AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Hastalarına şifa dağıtarak çok kutsal bir görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının gösterdikleri gayretin öneminin büyük olduğunu vurgulayan İba, tüm hekimlerin bu önemli gününü kutladı.
Başkan İba, mesa-jında doktorlardan hemşirelere, ebelerden sağlık teknisyenlerine kadar tüm sağlık personelinin fedakârca çalıştığını ve büyük bir özveriyle insanlığa hizmet ettiğini vurgu-ladı.
İnsanlık mazisi kadar eski tarihe sahip olan tıpın, insan hayatı sürdüğü müddetçe gelişmeye devam edeceğini aktaran İba, Dünyada tıp alanında her geçen gün başarılı çalışmalara imza atan Türk hekimlerinin ülkemiz ve insanlık adına gurur verdiğini ifade etti.
Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesinin de önemine değinen İba, “Sağlık çalışanlarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda görev yapması hepimizin sorumluluğundadır. Onlara yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu bir kez daha vurguluyor, bu konuda farkındalık oluşturmanın önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden, pandemi, deprem, yangın gibi zorlu süreçlerde bile büyük fedakârlık gösterdiğini belirten İba, “Hastalarına şifa dağıtarak çok kutsal bir görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın gösterdiği gayretin önemi büyüktür. Onların özverili çalışmaları, sağlıklı bir toplumun temel taşıdır” ifadelerine yer verdi.
Sağlık alanında yapılan reformlar ve gelişmelere de değinen İba, AK Parti hükümetleri döneminde sağlık sektörüne yapılan yatırımlarla hastanelerin, sağlık hizmetlerinin ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirildiğine de dikkat çekti.
İnsan sağlığına şifa ile dokunarak hayati bir mesleği icra eden doktorların hakkının ödenmeyeceğini söyleyen İba, bütün sağlık çalışanlarının takdirin en iyisine layık olduğunu belirtti.
Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarına ve hekimlere teşekkür ederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını belirten İba, “Bu mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ise Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ