DOLAR 32,2497 -0.03%
EURO 34,6823 -0.12%
ALTIN 2.403,890,16
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2008421-2,06%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

  • Hudut Gazetesi
  • Güncel
  • Genel Başkan Mustafa Gündüz Yönetimindeki EMEŞAD S.Y.D.D, Fevziye Camii’nde Şehitler İçin Dualarla Anıldı
582 okunma

Genel Başkan Mustafa Gündüz Yönetimindeki EMEŞAD S.Y.D.D, Fevziye Camii’nde Şehitler İçin Dualarla Anıldı

EMEŞAD S.Y.D.D, sosyal sorumluluk projeleriyle sadece şehitlerimizi anmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmeye devam ediyor.

ABONE OL
9 Ocak 2024 11:40
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaparak, şehitlerimizin anısını yaşatmak adına Emeklilikte Eşit Adalet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMEŞAD S.Y.D.D) tarafından düzenlenen etkinlik, duygusal anlara sahne oldu.

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Fevziye Camii’nde gerçekleşen organizasyonda, dernek Genel Başkanı Mustafa Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri, Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen 15 kahramanımız için mevlid-i şerif okuttu. Ardından, şehitlerimizin ruhlarına dualarla yad edilirken, katılımcılara lokma dağıtıldı.

Genel Başkan Mustafa Gündüz, etkinlikte yaptığı konuşmada, şehitlerimizin fedakarlıklarına vurgu yaparak, onların emanetine sahip çıkmak ve ailelerine destek olmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirtti. Derneğin eşitlik, adalet ve dayanışma temelli faaliyetlerinin önemine dikkat çeken Gündüz, toplumun bu tür etkinliklerde bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yaptı.

EMEŞAD S.Y.D.D, sosyal sorumluluk projeleriyle sadece şehitlerimizi anmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmeye devam ediyor. Dernek, toplumda duyarlılık ve farkındalık oluşturma misyonuyla önemli bir rol üstleniyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ