DOLAR 32,4101 0.1%
EURO 35,2941 0.19%
ALTIN 2.525,100,99
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2147444-0,67%
Edirne
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

142 okunma

Gencan Akın: Cumhuriyet ile doğduk Cumhuriyet ile öleceğiz!

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, Livada ailesinin konuğu olarak 92 yaşında olan Ahmet Livada’ya parti rozeti taktı.

ABONE OL
29 Mart 2024 11:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL


CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, Livada ailesinin konuğu olarak 92 yaşında olan Ahmet Livada’ya parti rozeti taktı.


Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle gezilerinin adeta miting havasına dönüşen “Tüm Edirne’nin Belediye Başkanı Olmak İçin çalışıyorum. Bütün hemşehrilerimiz bizler için çok kıymetli. Önceliğimiz kadınlar ve gençler diyerek yola çıktık ama bunu söylerken de büyüklerimizi, yaşlılarımızı da asla unutmayacağız. Geleceğe olan güvenimiz tam. Edirne’mizin değerlerine, özgürlüklerine hep birlikte sahip çıkacağız.” diyen Av. Filiz Gencan Akın, yoğun seçim programında Livada ailesinin konuğu oldu.


Bütün hayatını Cumhuriyet değerlerine adamış, Atatürk ilke ve devrimlerini yaşam biçimi edinmiş Livada ailesinin büyüğü 92 yaşında olan Ahmet Livada’nın parti rozetini takdim eden Av. Filiz Gencan Akın, “Bizlere evini açan bu büyük aileye çok teşekkür ediyorum. Benim için çok özel bir yere sahip olan bu akşamda Ahmet dedemizin CHP rozetini takdim ettim. Ahmet dedemizin dediği gibi “Cumhuriyet ile doğduk Cumhuriyet ile öleceğiz.” İşte bu Cumhuriyet’e olan bağlılık, ona sahip çıkma hissi her şeyin ötesinde. Bana olan inancınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Zafer bizlerin olacak, biliyorum.” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ