DOLAR 32,2412 0.05%
EURO 35,0877 0.21%
ALTIN 2.508,130,31
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2140293-0,69%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

161 okunma

Genç Yeşilay iftarda buluştu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi tarafından “Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmalarında aktif rol oynayan Genç Yeşilay Üyelerine” yönelik iftar programı düzenlendi…

ABONE OL
20 Mart 2024 14:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi tarafından “Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmalarında aktif rol oynayan Genç Yeşilay Üyelerine” yönelik iftar programı düzenlendi.
Gerçekleşen iftar programına; Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Müzekka Bayrak, Edirne Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ali Öztürk, Genç Yeşilay Topluluk Başkanı Aleyna Gültaş ve 120 Genç Yeşilay Gönüllüsü üniversite öğrencisi katılım sağladı.
Edirne Yeşilay Şubesi tarafından; 2023 2024 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte, Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele çalışmaları kapsamında “sanat, kültür, spor, saha ve stant faaliyetlerinde” aktif rol oynayan, “hem akranlarını hem de çocukları” zararlı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve bağımlılıklar ile mücadele de farkındalık oluşturmak için gönüllü aktiviteler gerçekleştiren “Trakya Üniversitesi’nde eğitim gören 120 Genç Yeşilay Üyesine” iftar programı düzenlendi.
Gerçekleşen iftar programı sonrasında Yeşilay temsilcileri, öğrencilere tek tek teşekkür ederek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunuldu. İftar programına katılım sağlayan öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile program son buldu.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Edirne Yeşilay Şubesi tarafından her yıl; bağımlılıklar ile mücadele çalışmaları kapsamında, toplumun tüm kesimine yönelik ücretsiz “eğitim programları, sportif/kültürel ve sanatsal aktiviteler, turnuvalar, söyleşi ve sohbetler, buluşma programları, saha ve stant çalışmaları, paydaş kurum ve kuruluşlar ile işbirliği programları, bağımlı ve bağımlı yakınlarına yönelik destek hizmetleri” gerçekleştirilmektedir. Yıl boyunca gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan faaliyetler, Edirne Yeşilay Şubesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ