DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

139 okunma

Genç Kızılay Gönüllüleri sahada

Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri özel öğrencilerle biraraya gelirken, kitap okuma etkinlikleri de düzenledi. Gönüllüler sınır kapısında sıra bekleyen TIR sürücülerine de sıcak çorba ikram etti.

ABONE OL
26 Aralık 2023 16:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri çeşitli etkinlikler düzenledi. Kızılay gönülleri, özel öğrencilerle biraraya gelirken, kitap okuma etkinlikleri de düzenledi. Gönüllüler sınır kapısında sıra bekleyen TIR sürücülerine de sıcak çorba ikram etti.
ÖZEL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTULAR
Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri Edirne’de bulunan bir özel Özel Eğitim Uygulama okuluna giderek özel öğrencilerle bir araya geldi.
Genç Kızılay Edirne, gönüllüleriyle birlikte özel öğrencileri ziyaret ettiler. Ziyaretin başında öğrencilerle birden çok aktivite gerçekleştirildi. Çeşitli oyunlar oynandı, eğlenceli müzikler eşliğinde danslar edildi.
Gönüllüler öğrencilere özgürlük ve umudu temsil eden bileklikler dağıttı. Ziyaret sonunda ögrencilere ikram dağıtımı yapıldı.


KİTAP OKUDULAR
Genç Kızılay Edirne gönüllüleri Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde bir araya gelerek, teknoloji bağımlılığından kaynaklı son zamanlarda oluşan kitap okuma eksikligine dikkat çekmek için gönüllülerle birlikte kitap okudu. Toplum bilincine fayda sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri bu etkinliklikle birlikte bir çok mesaj verildi. Etkinlik vatandaşlar tarafından ilgi ve takdir topladı.


TIR SÜRÜCÜLERİNE SICAK ÇORBA
Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri Hamzabeyli Sınır kapısına giderek. Yolda kalan tır şöförlerine çorba ikramında bulundular.
Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri,Bulgaristana açılan Hamzabeyli sınır kapısına gittiler. Oluşan tır kuyruğundan dolayı Genç Kızılay gönüllüleri tır şöförlerinin içini ısıtmak amacıyla çorba ikramında bulundu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ