DOLAR 32,2213 0.05%
EURO 35,0667 0.14%
ALTIN 2.528,031,11
BIST 10.666,140,21%
BITCOIN 2145846-1,03%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

175 okunma

Geleceğin mucit mühendisleri

Azerbaycan'da düzenlenen Uluslararası STEAM Azerbaycan Festivali Yarışması'nda Edirne'yi başarıyla temsil eden Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri Bilge Sevdik ve İrem Kayra Soyal, Okul Müdürleri İbrahim Aslan ve Danışman Öğretmenleri Kubilay Cengiz Şentunalı rehberliğinde Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti…

ABONE OL
29 Aralık 2023 17:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 4-8 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası STEAM Azerbaycan Festivali (SAF-2023) yarışmasında Edirne ve ülkemizi başarıyla temsil eden Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileri Bilge Sevdik ve İrem Kayra Soyal, Okul Müdürleri İbrahim Aslan ve Danışman Öğretmenleri Kubilay Cengiz Şentunalı rehberliğinde Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı tarafından makamında misafir edilen öğrenciler ziyaret sırasında katıldıkları uluslararası festivaldeki deneyimlerini ve gözlemlerini paylaştı.


İl Millî Eğitim Müdürüs Dr. Önder Arpacı, büyük hedeflerle yola çıkılan, ülkemizi her alanda olduğu gibi teknoloji alanında da dünyanın en iyileri arasında yer alması için gerekli altyapı çalışmaları yapılan Türkiye Yüzyılı’nda, ülkemizi bugün gelinen noktanın daha da ötesine taşıyacak olanların çocuklar olduğunu belirterek; araştıran, üreten, geliştiren öğrencilerin yetişmesi ile Türkiye Yüzyılı hedeflerine daha da hızlı bir şekilde ulaşılacağını söyledi.
Öğrencilerin başta Vali Yunus Sezer’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiği İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı, bilim ve teknoloji alanında olduğu gibi, sanatsal, sportif, kültürel birçok alanda Devletin öğrencilerin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyleyerek, bu çerçevede ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden öğrencileri ve kendilerini yetiştiren başta kıymetli aileleri olmak üzere değerli öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının artarak devamı temennilerinde bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, ziyaretin sonunda öğrenciler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ