DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

260 okunma

‘Gazetecilik toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır’

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü açıklamasında, gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmeleri sayesinde demokrasinin sağlıklı bir şekilde işlemesine katkıda bulunduklarını söyledi…

ABONE OL
9 Ocak 2024 13:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın açıklaması yaptı.
Balkanlı yaptığı açıklamada “Saygıdeğer basın emekçilerimiz, bugün kaleminizle özgürce kullandığınız, kameralarınızla gerçeği yakaladığınız ve toplumun nabzını tutarak doğru bilgiye ulaştırdığınız özel bir günü ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Gazetecilik bir toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. Sizler bu önemli rolü üstlenerek demokrasinin temel taşlarından biri olarak varlığınızı sürdürüyorsunuz. Haberleri tarafsız ve doğru bir şekilde aktararak topluma aydınlatıyor, bilinçlendiriyor, şeffaf bir toplumun oluşmasına ve sürdürülmesinde de önemli rol oynuyorsunuz.
Kamuoyunu doğru bilgilendirmeniz sayesinde demokrasinin sağlıklı bir şekilde işlemesine katkıda bulunuyorsunuz. Ancak bu önemli toplumsal görevi yerine getirirken sıklıkla zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Güçlü ve bağımsız yapılan habercilik zaman zaman baskılara ve tehditlere maruz kalabilir. Ancak unutmayın ki, gerçek gazetecilik cesaret ve kararlılık gerektirir. Sizler bu zorluklara gösterdiğiniz dirençle, toplumun hak ettiği bilgiyi ulaştırarak güçlü, bağımsız ve gerçek gazeteciliği büyük bir cesaretle yapıyorsunuz. Bu özel günde,gerçeği arama konusunda göstermiş olduğunuz fedakârlık ve kararlılıkla,toplumun bilinçlenmesine önemli katkılarda bulunmanızdan dolayı tüm basın emekçilerimize teşekkür ederiz.Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun”.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ