DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

306 okunma

ETUS’ta olaylı genel kurul!

Edirne'de S.S.19 No'lu Serhat Birlik Etus Mini Midi Otobüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi'nin dün gerçekleştirilen genel kurulunda, üyelerin yeterli oyunu alamayıp ibra edilemeyen kooperatif başkanı Hakan Giyik, olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı… Gergin anların yaşandığının iddia edildiği genel kurul sonrası Hudut'a konuşan kooperatif başkanı Giyik, "15 yıldan beri yöneticilik yapıyoruz. Bugüne kadar fedakarlıklarla buraya geldik. Ortakların görüşü bizim için önemli. Dolayısıyla ben de böyle bir karar aldım" dedi…

ABONE OL
24 Mart 2024 17:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de S.S.19 No’lu Serhat Birlik Etus Mini Midi Otobüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nin dün gerçekleştirilen genel kurulunda, üyelerin yeterli oyunu alamayıp ibra edilemeyen kooperatif başkanı Hakan Giyik, olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.


ETUS’un dün gerçekleştirilen genel kurulunda gergin anlar yaşandı. Gündem gereği yönetim ve denetim kurulu ile bilançonun ibra edilmesi maddelerinin görüşüldüğü sırada, açıklanan giderler kalemlerini tatmin edici bulmayan ETUS üyeleri sürekli itirazlarda bulundu. İtirazlar sonucu yaşanan gerginliğin ardından oylamaya sunulan raporlar, üyelerden kabul görmedi ve ibra edilemedi.
GENCAN AKIN DA PROTESTO EDİLDİ
Edinilen bilgiye göre toplantı esnasında partili ekibiyle salona gelen CHP Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın’ın ise protesto edilerek konuşması engellendi. Bunun üzerine aday konuşma yapamadan salondan ayrılmak zorunda kaldı.
‘BUGÜNE KADAR FEDAKARLIKLARLA BURAYA GELDİK’
Yaşanan gelişmelerin ardından ETUS Başkanı Hakan Giyik, olağanüstü genel kurul kararı aldı. Konuyla ilgili Hudut’a konuşan Giyik, kafa kafaya bir oylama yaşandığını dile getirdi. Giyik, “Kafa kafaya bir oylama yaşadık. Kafa kafaya olduğu için güven olmadığını için bırakacağımı söyledim. Ortakların görüşü bizim için önemli. 15 yıldan beri yöneticilik yapıyoruz. Bugüne kadar fedakarlıklarla buraya geldik. Durum böyle olduğu için ben de bu kararı aldım” diye konuştu.
ETUS’un olağanüstü genel kurulunun 1 ay içerisinde olması bekleniyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ