Erikli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri tarafından; sahil şeridi boyunca vatandaşların huzur ve güvenliğinin korunmasına yönelik kontrol ve denetimler aralıksız sürdürülüyor.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak maksadıyla çalışmalarına ara vermeden devam edildiği belirtildi.
Yapılan açıklamada, bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından; Keşan İlçesine bağlı bölgelerimizde vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşaması ve asayişin sağlanması için bölgede gerekli denetim ve kontroller yapılarak emniyet tedbirleri alındığı belirtilerek, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir” denildi.
Motosikletli Asayiş Timleri
Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri tarafından; sahil şeridi boyunca vatandaşların huzur ve güvenliğinin korunmasına yönelik kontrol ve denetimler aralıksız sürdürüldüğü de vurgulanırken, şunlara yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı; sorumluluk bölgemizde bulunan turizm işletmelerinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Erikli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri tarafından; sahil şeridi boyunca önleyici kolluk hizmetleri kapsamında emniyet ve asayişin sağlanması ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin korunmasına yönelik kontrol ve denetim faaliyetleri icra edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin korunarak emniyet ve asayişin sağlanmasına ve güvenli turizm bölgelerinin artırılmasına yönelik faaliyetlerimize yine halkımızın desteği ile aralıksız devam edecektir.”