DOLAR 32,9638 -0.1%
EURO 35,8555 -0.07%
ALTIN 2.527,840,82
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22266333,94%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

181 okunma

EKK’den Aksal’a çağrı

Edirne Kent Konseyi Dönem Başkanı Özer Demir, 25 Kasım Stadı'nın yerinde planlanan projenin hazırlık aşamasında iken bu alanı kullanacak olan kentlilerin ve ilgili kurumların görüşlerinin alınmasını önemsediklerini belirterek, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal'a konuyla ilgili görüşme talebinde bulundu…

ABONE OL
9 Haziran 2024 17:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kent Konseyi (EKK) Dönem Başkanı Özer Demir, yıkılacak 25 Kasım Stadı’nın yerinde planlanan projenin hazırlık aşamasında iken bu alanı kullanacak olan kentlilerin ve ilgili kurumların görüşlerinin alınmasını önemsediklerini belirterek, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’a konuyla ilgili görüşme talebinde bulundu.
EKK Yürütme Kurulu’nca geçtiğimiz hafta önümüzdeki günlerde yıkılacak 25 Kasım Stadı’nın yerine çok amaçlı yeşil alan yapılması için, stadın önünde basın açıklaması yapıldı. EKK, buna ilişkin videoyu sosyal medya hesabından, “25 Kasım Stadı çok amaçlı yeşil alan olsun talebi ile bir araya gelerek Edirne Kent Konseyi adına basın açıklamamızı gerçekleştirdik. 25 Kasım Stadı yerine yeşil alan ve kent meydanı yapılıncaya kadar konunun takipçisi olacağız” sözleri ile paylaştı.
Milletvekili Aksal, bunun üzerine söz konusu paylaşımın altına şu yorumda bulundu:
“25 Kasım Stadı’nın yerine kent meydanı yapılacağı konusunda:

  1. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak açıklama yaptı
  2. Edirne Valimiz Sn. Yunus Sezer açıklama yaptı
  3. İktidar partisinin Milletvekili olarak ben açıklama yaptım
    Kimse aksi bir açıklama yapmadı. Bilginize.”

EKK Dönem Başkanı Özer Demir, Milletvekili Aksal’ın yorumunun altına şu değerlendirmede bulundu:
“Sayın Fatma Aksal, Edirne Kent Konseyi 25 Kasım Stadı ile ilgili 2012 yılında iki bakanlık arasında yapılan protokolün ardından, ulaşabildiği tüm kişi ve kurumlarla konuyu değerlendirdi, kentin ortak aklı olarak buranın yeşil alan olarak düzenlenmesi görüşünde hemfikir olundu.
Sayın Bakanın, Sayın Valinin ve sizlerin konuyla ilgili açıklamalarından memnuniyet duymaktayız. Gelinen noktada Kent Park projesi hazırlık aşamasında iken bu alanı kullanacak olan kentlilerin ve ilgili kurumların görüşlerinin alınmasını önemsiyoruz. Konuyla ilgili sizlerle de görüşmek isteriz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ