DOLAR 32,2563 -0.01%
EURO 34,6893 -0.09%
ALTIN 2.402,410,10
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN %
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

229 okunma

EDSİAD çocuklarla iftarda buluştu

Edirne Sanayicileri ve İş adamları Derneği (EDSİAD) üyeleri, Devlet Koruması altındaki Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklarla iftar yemeğinde biraraya geldi.

ABONE OL
4 Nisan 2024 12:51
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Sanayicileri ve İş adamları Derneği (EDSİAD) üyeleri, Devlet Koruması altındaki Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklarla iftar yemeğinde biraraya geldi.


EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz, bu yıl Ramazan iftar yemeğinde, “Devlet Koruması altındaki Sevgi Evlerinde” yaşayan 8-18 yaş arası kızlı erkekli çocuklar ve bakıcı anneleri ile birlikte 70 konukları olduğunu söyledi. Başkan Açıkgöz, İftar yemeğine dernek üyeleri ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu’nuın da eşleri ile katıldığını kaydetti.


Başkan Açıkgöz ftar yemeği sonrası şunları söyledi:
Ramazan ayında toplumumuzda yardımlaşmanın hazzını yaşamak, öksüz ve yetim kalmış gerçekten sevgiye muhtaç, yarınlarda yanı başımızda bizlerle beraber işgücünün doğal üyeleri İle birlikte olmanın ve onları farklı bir ortamda mutlu edebilmenin belki de özgüven aşılamanın onların yaşamlarına renk katmanın bir adımı olarak böyle bir karar almıştık.
İftar yemeği sonunda çocuklarımız için hazırlanan bir mağazadan hediye kartlarını kendilerine sunduk. Kendi paraları ile bayram öncesi alışveriş zevkini tatsınlar istedik.
Toplumumuzun gerçekten dezavantajlı bir kesimini oluşturan bu tür toplulukları hatırlamak ve refahı paylaşmak değerimizi kamuoyuna hatırlatmak istedik.
Tüm Edirnelilere Ramazan Bayramını bu duygularla yaşaması dileğimizle sevgilerimizi iletiyoruz. Ramazan bayramlarını tebrik ediyoruz

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ