DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

429 okunma

Edirne’nin ilk Dedektiflik Bürosu

Edirne'nin ilk dedektiflik bürosu, Meric Dedektiflik ve Araştırma bürosu Adalet Sarayı karşısında Ulusoy Plaza A blok Kat-1 No-19 Edirne adresinde bulunan merkez ofisinde hizmete girdi.

ABONE OL
8 Şubat 2024 18:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gökalp TOPYAN
Edirne’nin ilk dedektiflik bürosu, Meric Dedektiflik ve Araştırma bürosu Adalet Sarayı karşısında Ulusoy Plaza A blok Kat-1 No-19 Edirne adresinde bulunan merkez ofisinde hizmete girdi. 2023 yılı içinde kurulum faaliyetlerine başlayan Meric Dedektiflik ve Araştırma bürosunun, Trakya’da Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale illerinin ardından Yunanistan ve Bulgaristan irtibat noktalarını da tamamlayarak hazır hale geldiği belirtildi.
Meric Dedektiflik ve Araştırma Bürosu’ndan yapılan açıklamada; Dedektiflik ve Araştırma Bürosu’nun başkanlık görevini Ogün Korkmaz’ın yürütmekte olduğu; araç, gereç ve en modern teknolojik aletlerle sahada çalışacak ekiplerin eğitimlerini tamamladığı belirtildi. “Tamamen profesyonel ve konularında uzman olan ortaklarımız ve ekiplerimiz danışanlarına en iyi ve en güvenilir hizmeti vermek için çalışmaktadır“ denilerek şu ifadelere yer verildi:
BÜRONUN BAŞKANI OGÜN KORKMAZ
“Dedektiflik ve Araştırma hizmetlerimizi yürütecek ortaklarımız ve personelimiz devlet ile özel sektörde asayiş, araştırma, organize suçlar, cinayet, pasaport ve yabancılar, gümrük, özel güvenlik, VIP koruma ve hukuk uzmanlarından oluşmaktadır. Başkan Sayın Ogün Korkmaz, uzun yıllar Özel güvenlik sektöründe üst düzey yöneticilik, çeşitli makamlar ile organizasyonlarda VIP koruma görevlerini başarıyla yürütmüş Güvenlik ve VIP koruma uzmanıdır. Kurucu ortaklarımızın her biri irtibat noktalarımızın olduğu illerimizde ve yurt dışı faaliyetlerimizin olduğu ülkelerden sorumlu olacak şekilde görev dağılımı yapmıştır.
GÜVENLİK GİZLİLİK MAHREMİYET ÖN PLANDA
Meric Dedektiflik ve Araştırma büromuzun temel prensipleri yasalar çerçevesinde şartlar ne olursa olsun gizlilik ile mahremiyeti en ön planda tutmaktır. Her sektörde olduğu gibi bizim mesleğimizde de kötü niyetli; danışanlarının bilgilerini kötü amaçlarda kullanabilecek kişiler bulunmaktadır. Bu nedenle; kim olduğunu belirtmeyen, güven vermeyen Özel Dedektif adı altındaki hiç kimseye bilgilerinizi paylaşmayınız.
Verdiğiniz bilgiler aleyhinizde kullanılabilir. Müracaat ettiğiniz Dedektiflik bürosunun adres belirttiği şehirde ofisi yok ise başka bir ilde faaliyet gösteriyor ama size farklı telefonlardan ulaşmaya çalışıyorsa güvenmeyiniz. Görüştüğünüz Dedektiflik ve Araştırma bürosundan mutlaka o şehirdeki ofis adresini isteyiniz. Görüşmelerinizi sanal ortamlarda değil dedektiflik ofislerine giderek gerçek kişilerle yapınız.
Ofisimize ulaştığınız andan itibaren Meric Dedektiflik sizin koruyucunuz, savunucunuz ve ortağınızdır! Unutmayınız! Online görüşme yaparak değil, gerçek mekanda görüşme yaparak hizmet alınız.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ