DOLAR 32,2573 -0.01%
EURO 34,7142 -0.01%
ALTIN 2.402,920,12
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2006268-2,43%
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

536 okunma

Edirne ZMO’da yeni dönem

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Edirne İl Temsilciliği'nde 9 Aralık'ta gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından yağılan görev dağılımında, yönetim kurulu başkanlığına Cengiz Kurt getirildi…

ABONE OL
19 Aralık 2023 17:46
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Edirne İl Temsilciliği’nde 9 Aralık’ta gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından yağılan görev dağılımında, yönetim kurulu başkanlığına Cengiz Kurt getirildi.
Ziraat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilciliği’nde, 9 Aralık’ta gerçekleştirilen genel kurulun ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Buna göre yönetim kurulu başkanlığına oy birliği ile Cengiz Kurt, başkan yardımcılığına Mutlu Kılıç, yazman üyeliğe Şevket Tabak, sayman üyeliğe Şermin Bilici ve yönetim kurulu üyeliğine M. İbrahim Yılmaz getirildi.
İl Temsilciliği Başkanı Kurt, yeni dönemde ziraat mühendislerinin hak ve yetkilerini savunacaklarını söyledi. Oda üyelerinin meslek onurunun ve saygınlığının korunması için mücadele edeceklerini ve ziraat mühendisleri arasında dayanışmayı sağlayacaklarını kaydeden Kurt, mesleğin geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla toplantı, panel ve konferanslar düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Genel merkezin de desteğiyle, bölgede tarımsal üretimin gelişimine yönelik belirlenecek stratejilere destek olacaklarını kaydeden Kurt, program, proje oluşturulması ile her türlü girişim ve etkinlikte yer almaya gayret göstereceklerini, bu iş ve işlevleri yerine getirirken resmi ve özel kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ