DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

218 okunma

DSİ’den moral yemeği

Edirne DSİ Spor Kulübü yönetimi Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibine moral yemeği verdi…

ABONE OL
13 Şubat 2024 16:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirne DSİ Spor Kulübü yönetimi Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibine moral yemeği verdi.
Yönetim kurulunun eşleri ve çocuklarının da katıldığı moral yemeğinde Kadın Basketbol Takımı’nın tamamı ve teknik ekip yer aldı.
Sezonu grubunda ikinci bitirerek çapraz eşleşmede diğer grubun üçüncüsü Bursa’nın Ayyıldız takımı ile karşılaşacak olan DSİ Kadın Basketbol Takımında morallerin yüksek olduğu yemek boyunca kendini gösterdi.
Yemek sonunda DSİ Takımının Koç’u Alptuğ Akkaş şunları paylaştı:
ŞİMDİ SIRA ELEME MAÇLARINDA
“Bu gece yönetim, teknik kadro ve takımımızın bütün oyuncuları bir moral yemeğinde bir araya geldik.
Zorlu bir sezon geçirdik bu yıl. Grubumuzda geçen yıl 1. Lig için kurulan Bölgesel Kadınlar Ligi’nin en büyük bütçeli ve güçlü takımı olan Besaş’ın ardından ikinci olarak bitirmeyi başardık.
Bu yıl grubumuzda ikinci olarak ilk hedefimizi gerçekleş-tirmiş olduk. Bundan sonra artık her maçı bir hedef olarak görerek yolumuza devam edeceğiz.
AMACIMIZ TKBL’YE ÇIKMAK
Önümüzdeki hafta kesin eleme maç tarihleri belli olacaktır. İlk rakibimiz grubunda üçüncü olan Bursa’nın Ayyıldız ekibi. Biz ikinci olduğumuz için bu eşleşmede saha üstünlüğüne sahibiz. Eleme usulü 2 galibiyet üzerine olacak. İlk maçımızda Mimar Sinan’dayız. İkinci maç Bursa’da olacak. Gerekirse üçüncü maç yine Edirne’de oynanacak. Biz her iki maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.
EDİRNE’Lİ BASKETBOL SEVERLERE İHTİYACIMIZ VAR
Edirne’de oynayacağımız maç veya maçlarda Edirne seyircisine çok ihtiyacımız olacak. Edirne’nin bir basketbol şehri olduğunu bir daha göstermek istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi. Bunu da başarmak için mücadele etmeye hazır bir kadromuz olduğunu biliyoruz ve bunun için daha çok çalışmaya devam ediyoruz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ