DOLAR 32,2669 0.02%
EURO 34,7155 0%
ALTIN 2.402,810,12
BIST 10.246,92-0,87%
BITCOIN 2013828-2,66%
Edirne
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

781 okunma

Daha fazla kaçamadı!

Hakkında 13 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile arama kaydı olan 1 kişi jandarma ekiplerince Havsa ilçesinde yakalanırken, bir araçta yapılan aramada da gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 14 adet araç yedek parçası ele geçirildi…

ABONE OL
7 Aralık 2023 17:50
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında 13 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile arama kaydı olan 1 kişi jandarma ekiplerince Havsa ilçesinde yakalanırken, bir araçta yapılan aramada da gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 14 adet araç yedek parçası ele geçirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada her iki olayla ilgili şöyle denildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
Bu kapsamda; JASAT Dedektifleri tarafından Havsa ilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; işlemiş olduğu suçlardan dolayı 13 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile arama kaydı olan 1 şahıs yakalanmıştır. Şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.


GÜMRÜK KAÇAĞI ÜRÜN
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda birimlerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucu bir araçta yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 14 adet araç yedek parçası ele geçirilerek el konulmuş olup olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikat yapılmıştır.
Kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında suç faillerinin tespiti, yakalanması ve kaçak malzemelerin ele geçirilmesine yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ