DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352671,04%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

449 okunma

Cumhuriyet Mahallesi’ne iddialı aday!

Edirne'nin yeni mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesi'nden muhtar adaylığını açıklayan Ahmet Karagülle, projelerini açıklarken; “Mahallemizdeki sorunları biliyorum. Gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğum için aday oldum. Toplumumuzun tüm sosyal kesimlerini temsil eden ekibimle birlikte yola çıktık" dedi.

ABONE OL
22 Ocak 2024 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’nin yeni mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Ahmet Karagülle, projelerini açıklarken; “Mahallemizdeki sorunları biliyorum. Gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğum için aday oldum. Toplumumuzun tüm sosyal kesimlerini temsil eden ekibimle birlikte yola çıktık” dedi.
Muhtar Adayı Karagülle, kentteki bir hotelin restoranında aza adaylarının da katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Karagülle toplantıda, öz geçmişi ile ilgili bilgi verirken; muhtar seçilmesi durumunda hayata geçirmek istediği projeleri kamuoyuyla paylaştı. Muhtar adayı Karagülle toplantıda azalarının Gülsüm Dündar, Bülent Polat, Selin Şen, Müjdat Tanır, Mehmet Kubilay Altan, Sezai Baytar, Önder Dekçi ve Halis Yalçın’dan oluşacağını ifade etti.
Muhtarlık için gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu dile getiren Karagülle; “Mahallemizdeki sorunları biliyorum. Gerekli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğum için aday oldum. Toplumumuzun tüm sosyal kesimlerini temsil eden ekibimle birlikte yola çıktık. Sizin sesiniz olmaya, sorunlarınızı çözmeye geliyoruz. Mesleki bilgim ve bürokrasi tecrübem gereği kurumlar arası kollektif çalışmayı ve organizasyonu iyi bilirim. Yaşadığımız mahallemize hizmet etmek istiyorum” dedi.


‘YAŞADIĞIMIZ MAHALLEYE HİZMET ETMEK İSTİYORUM’
Gerçekleştirmek istediği projeleri de paylaşan Karagülle; “Ben yaşadığımız mahallemizde hizmet etmek istiyorum. İlk olarak muhtarlık binası, pazar yeri, cami, okul, sağlık birimi, oyun alanları ve parkların yapılması için Valilik, yerel yönetim, ilgili kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışacağım. Mahallemizde yoğun bir yapılaşma olduğundan inşaat hafriyatlarını taşıyan araçlar ve alt yapıyı yapan firmaların çevreyi kirletmemeleri, görüntü ve gürültü rahatsızlığı vermemeleri için ilgili birimlerle birlikte çalışacağım. Ulaşımın daha kolay ve daha çabuk olması için ana caddelerden toplu ulaşım araçlarının geçmesini ve caddelerin uygun yerlerine dinlenme banklarının konulması için elimden geleni yapacağım. Çöp konteynırları ile sokak aydınlatma lambalarının yenilenmesi için gerekli gayreti göstereceğim. Haşere ve dezenfekte aracının mahallemize sık sık gelmesini takip edeceğim. Oturan değil çalışan, yaşlılar ile hastaları ziyaret eden ve sorunları çözen muhtar olacağım. Mahallemizde bakıma muhtaç, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ile başarılı öğrencileri tespit ederek yetkili birimlere bildirip yardım almaları için gereken özeni göstereceğim. Mahallemizde sahipsiz ve başıboş sokak hayvanlarını yardımsever ve hayvansever halkımızla birlikte, zararlı olmayanları aramızda yaşamaları için gerekli çalışmaları yapacağız. Mahallemizde el sanatları ve beceri kurslarının açılmasına öncülük edeceğim. Temiz ve yaşanabilir bir mahalle için bizi seçin. Oylar sizden, hizmet bizden” diye konuştu.
AHMET KARAGÜLLE KİMDİR?
1954 Bayburt doğumlu olan Karagülle, ilkokulu Kırkpınar köyünde, ortaokul ve liseyi Tekirdağ’da okudu. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Karagülle, 44 yıldır Edirne’de ikamet ediyor. 1977-1978 yıllarında Fiskobirlik Genel Müdürlüğü’nde çalışan Karagülle, 1979-1980 yıllarında askerliğini yedek subay olarak İzmir Hava Teknik Okullar Komutanlığı Levazım Amirliği Satın Alma Komisyon Üyesi olarak yaptı. 1980-2002 Yıllarında Trakya Birlik’in muhtelif birim ve kooperatiflerinde muhasebeci, șef, müdür, genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Karagülle, emekli olduktan sonra inşaat sektöründe faaliyet gösteren özel bir firmada danışman olarak çalıştı. 2014-2019 yılları arası Edirne Belediyesi Meclis Üyesi görevi yapan Karagülle, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faaliyet gösteren derneklerde yöneticilik yaptı. Halen 5 sivil toplum kuruluşunun faal üyesi olan Karagülle, evli ve iki çocuk babası.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ