DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2138663-1,02%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

446 okunma

ÇOK GÜÇLÜLER

SEVGİNİN SIRRIVahdet Malik

ABONE OL
3 Kasım 2023 15:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DIŞ GÜÇLER ÇOK GÜÇLÜ!..
Ama ne yazık ki bu güç, şeytani destekle ayakta durmaya çalışıyor. Tabi ki, bizim güçsüz oluşumuzun da mazereti olamaz. Şeytanın musallat ettiği Zaaflarımızı gidermek zorundayız!..
Şeytanla yatıp, şeytanla kalkanlar, Yahudi’ leri kırımdan geçirip, kaçanların şimdiki İsrail’i kurup, kendilerinin orta doğuda bir maşa devlet olacaklarını yıllar öncesinden hesaplayıp uyguladılar ve amaçlarına ulaştılar.
Aynı şekilde bizim doğumuzda terörist devleti kurup destekleyip ikinci bir maşa devleti, yani Kürdüstan’ı kurmayı planladılar!..
ANCAK BİLMEDİKLERİ ŞU İDİ:
ŞEHİT KANLARI İLE SULANMIŞ, EZAN SESİ HİÇBİR ZAMAN SUSTURULAMAYACAK OLAN BU KUTSAL TOPRAKLARIN BEKÇİSİ TÜRKLERİN ASLA MAĞLUP EDİLEMEYECEĞİ İDİ!
ÇÜNKÜ BU AMELLERİNE ŞEYTANİ GÜCÜN DE YETMEYECEĞİNİ ANLAYAMIYORLARDI!..

KURTULUŞ ŞAVAŞINDA, ÇANAKKALE’DE, ONLARCA HAÇLI SEFERLERİNDE OLDUĞU GİBİ, BİNLERCE YILDIR MAĞLUP EDİLEMEYEN BİR MİLLETİN TOKADINI HEP YEMİŞ, AMA İÇLERİNE BİR TÜRLÜ SİNDİREMEMİŞLERDİR. BU GÜÇLER, ŞEYTANLA YATIP, ŞEYTANLA KALKANLARDIR, MAALESEF!…

Kuran’ı Kerim. Sure 36/Ayet 60,61, 62:

Ey Âdemoğulları, ben size and vermedim mi: “Şeytana tapmayın, o sizin apaçık düşmanınızdır; bana tapın, doğru yol budur, diye! Böyle iken, yemin ederim ki o, içinizden çoğunu delalete düşürdü. Aklınız yok muydu?”

Yukarda ki, nurlu ayetin bir yorumu da:
“ EY ADEMOĞULLARI:” (Ey insanlar!..Yaratan’ınız yüce Allah, babanız Âdem, anneniz, Havva dan doğma, hepiniz, birbirinizle kardeşsiniz!..)
“ŞEYTANA TAPMAK:” Cümle aleme, (İnsan, hayvan, bitki, doğa) ya MADDİ ÇIKARLARI için her türlü kötülüğü, entrikayı, zalimliği, uygulamaya TAPMAK!..)
“DELALETE DÜŞÜRMEK:” (Hak’kı inkâr içinde, entrikalarla, yalan, dolanla, KANDIRMAK!)
“AKLINIZ YOK MUYDU!” (Çok açık zaten)

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ