DOLAR 32,2947 0.09%
EURO 34,8741 0.34%
ALTIN 2.402,400,40
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1986479-1,57%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

290 okunma

Ciravoğlu taburcu, Geçmiş ameliyat oldu

Edirne'de geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu dün hastaneden taburcu oldu...İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş de dün Lüleburgaz Medikent Hastanesi’nde başarılı bir bypass ameliyatı geçirdi…

ABONE OL
15 Şubat 2024 17:34
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

Edirne’de geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu dün hastaneden taburcu oldu. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş de dün Lüleburgaz Medikent Hastanesi’nde başarılı bir bypass ameliyatı geçirdi.

Başkan Adaylığının açıklanacağı gün, seçim çalışmaları sırasında rahatsızlanan Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, düşük tansiyon şikayetiyle başvurduğu Sultan 1’inci Murat Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ciravoğlu’nun, anjiyo sonucu tıkalı olduğu belirlenen bir damarı açıldı. Rahatsızlığı kentte üzüntüyle karşılanan Ciravoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, durumunun gayet iyi olduğunu ve en kısa sürede sahaya dönüp çalışmalara başlayacağı mesajını verdi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CİRAVOĞLU TABURCU OLDU

Dün gazetemizin yayına hazırlandığı saatlerde hastaneden taburcu işlemlerinin yapıldığı öğrenilen Ciravoğlu’nun bugün CHP merkez ilçe başkanlığında yapılacak toplantıyla hem son gelişmeleri hem de yapacağı çalışmaları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

MEHMET GEÇMİŞ’TEN GÜZEL HABER

Öte yandan Ciravoğlu’dan bir gün önce geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu üç damarının tıkalı olduğu tespit edilen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş de dün Lüleburgaz Medikent Hastanesi’nde başarılı bir bypass ameliyatı geçirdi. Geçmiş’in kardeşi Şenol Geçmiş, ameliyatın ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sevgili ağabeyim ameliyattan başarıyla çıkmıştır. Arayan soran dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” diyerek sağlık haberini duyurdu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ