DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 2146825-0,43%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

341 okunma

Ciravoğlu ve Geçmiş kalp krizi geçirdi!

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu ve İl Genel Meclis Başkanı CHP'li Mehmet Geçmiş'in, birer gün arayla kaldırıldıkları Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde kalp krizi geçirdikleri tespit edildi...

ABONE OL
12 Şubat 2024 15:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu sabah saatlerinde rahatsızlanarak kaldırıldığı Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’nde, bir damarının tıkalı olduğu tespit edilerek anjiyo geçirdi. İl Genel Meclis Başkanı CHP’li Mehmet Geçmiş de kalp krizi geçirirek hastaneye kaldırıldı.
CHP Adayı Ciravoğlu, sabah saatlerinde mide ve tansiyon şikayetiyle Sultan 1’inci Murat Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerde anjiyoya alınan Ciravoğlu’nun bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonla Ciravoğlu’nun kapalı olan damarı açılırken, stent takılıp yoğun bakım servisine alındı. Edinilen bilgiye göre Ciravoğlu’nun burada bir gece kalıp, yarın taburcu edileceği ifade edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı Edirne Belediye Başkan Adayı Sayın Şükrü Ciravoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Balkanlı yaptığı açıklamada, “Sayın Şükrü Ciravoğlu öğle saatlerinde tansiyon düşüklüğü şikayetiyle Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’ne gitmiş ve yapılan kontrol sonucunda anjiyosu yapılarak, stent takılmıştır. Sağlık durumu çok iyi olup, yarın taburcu olacak ve çalışmalarına devam edecektir. Edirneli hemşerilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

MEHMET GEÇMİŞ DE KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Mehmet Geçmiş de önceki gün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede anjiyo yapılan Geçmiş’in 3 damarının tıkalı olduğu tespit edilip yoğun bakım servisine alındı. Geçmiş’in önümüzdeki günlerde ByPass ameliyatı olacağı kaydedildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ