DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

164 okunma

CHP’den Cumhuriyet yürüyüşü ve konvoyu!

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Cumartesi gecesi çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla 'Cumhuriyet Yürüyüşü', Pazar günü ise araçlarla 'Cumhuriyet Konvoyu' yaparak, adeta gövde gösterisi gerçekleştirdi…

ABONE OL
24 Mart 2024 17:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Cumartesi gecesi çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’, Pazar günü ise araçlarla ‘Cumhuriyet Konvoyu’ yaparak, adeta gövde gösterisi gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne’de art arda yürüyüş ve araç konvoyu gerçekleştirdi. Partinin Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’ın da katılımıyla gerçekleştirilen ilk etkinlik Cumartesi gecesi ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ oldu. Fatih Mahallesi’nden başlayan yürüyüş Esentepe bölgesinde devam etti. Yürüyüşe ellerinde meşalelerle çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.


Yürüyüş sonunda partililere seslenen Akın, “Yüz yıllık dev çınar Edirne’de filizleniyor. Biz yola çıkarken sen ben yok biz varız dedik. Hep beraber çok güçlüyüz. Bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyet’in yolu. Birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız. Şimdi daha güçlü olma zamanı, durmadan, yorulmadan hep beraber çalışacağız. Edirne’de rekor bir oy almak için çalışmaya devam” ifadelerine yer verdi.


İkinci etkinlik ise dün TOKİ bölgesinde toplanan araçların oluşturduğu ‘Cumhuriyet Konvoyu’ oldu. Eski TOKİ meydanında buluşan partililer, yüzlerce araçtan oluşan Cumhuriyet konvoyu gerçekleştirdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ