DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

172 okunma

CHP afişine ‘karanlık’ saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın'ın seçim için asılan pankarta saldırı yapıldığını belirterek tepki gösterdi… Parti afişlerinin karanlık eller tarafından kesildiğini dile getiren Kuru, "Edirne'de seçim çalışmaları yapmamıza, seçim çalışmaları yürütmemize engel olmaya çalışıyorlar. Bu pankartın üzerinde sadece 'Cumhuriyet Şehri Edirne'yi korumak için geliyorum' yazıyordu. Cumhuriyet şehri Edirne'mizi bu karanlık zihniyete, bu karanlık ellere bırakmayacağız" dedi…

ABONE OL
25 Mart 2024 17:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’ın seçim için asılan pankarta saldırı yapıldığını belirterek tepki gösterdi.
CHP Edirne Gençlik Kolları Başkanı Kuru, Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’ın, üzerinde ‘Cumhuriyet Şehri Edirne’yi Korumak İçin Geliyorum’ yazılı afişine saldırıda bulunulduğunu duyurdu. Konuyla ilgili çektiği videoyla paylaşım yapan Kuru, Edirne’de seçim çalışması yürütmelerine engel olunduğunu belirtip, kenti bu karanlık zihniyetin ellerine bırakmayacaklarını kaydetti.

‘AFİŞLERİMİZ KARANLIK ELLER TARAFINDAN KESİLİYOR’
Parti afişlerinin karanlık eller tarafından kesildiğini dile getiren Kuru, “Parti afişlerimiz karanlık eller tarafından kesiliyor, Edirne’de seçim çalışmaları yapmamıza, seçim çalışmaları yürütmemize engel olmaya çalışıyorlar. Bu pankartın üzerinde sadece ‘Cumhuriyet Şehri Edirne’yi Korumak İçin Geliyorum’ yazıyordu. Burada hiçbir şekilde bir siyasi partiye, gruba atfedilen bir söz yok, mana yok ama buna dahi katlanamıyorlar çünkü Cumhuriyetle problemleri var. Herhangi bir cumhuriyet kelimesi geçtiği zaman arkadaşlarımız alerjileri kabarıyor ve afişleri kesiyorlar. Kessinler, onlar kestikçe bizler asmaya, seçim çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz” dedi.


‘EDİRNE’Yİ BU KARANLIK ZİHNİYETE BIRAKMAYACAĞIZ’
CHP adayı Filiz Gencan Akın’ı belediye başkanı yapana kadar durmayacaklarını da ifade eden Kuru, “Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayımız Filiz Gencan Akın’ı belediye başkanı yapana kadar durmayacağız. Cumhuriyet şehri Edirne’mizi bu karanlık zihniyete, bu karanlık ellere bırakmayacağız. Şayet olumsuz bir sonuç olması durumda Edirne’yi bekleyen tablo bu. Herhangi bir cumhuriyet yazısını kabul etmiyorlar ve kabul etmeyecekler. Ondan dolayı ben öncelikle çok değerli Cumhuriyet Halk Partilileri adayımıza sahip çıkmaya, Edirne’yi korumaya davet ediyorum” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ