DOLAR 32,2358 -0.03%
EURO 34,7501 0.16%
ALTIN 2.396,200,14
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1987412-1,72%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

130 okunma

Bebeğinizin İlk Adımlarını Destekleyecek Ayakkabı Modeli Nasıl Olmalı?

Çocuk ayakkabı modellerinin ne sıklıkta değiştireceğiniz çocuğunuzun ne kadar aktif olduğuna ve ayaklarının ne kadar hızlı büyüdüğüne bağlıdır.

ABONE OL
5 Mart 2024 12:06
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bebeğinizin yürümeyi öğrenmesini izlemek değerli bir dönüm noktasıdır. Uzmanlar mümkün olduğunca bebeklerin çıplak ayakla dolaşmasına izin vermenin en iyisi olduğunu söylese de , açık havada veya halka açık yerlerde yürürken koruyucu bir bebek ayakkabısı modellerine ihtiyaçları olacak. Uzmanlar, bebeklerin ayakları çoğunlukla kıkırdaktan oluştuğu için, “ayakları üzerinde daha sabit hale gelseler bile esnek, hafif, ayak bileğini destekleyen ayakkabıları seçmenin” önemli olduğunu açıklıyor. En iyi bebek ayakkabısının aynı zamanda geniş ve yuvarlak burunlu ve destekleyici topuklu olması gerektiğini de ekliyor. Akıllı çıtçıtlar, yumuşak polar astarlar ve modaya uygun tasarımlar, bu ayakkabıları piyasadaki en iyi bebek ayakkabıları haline getiriyor.

Çocuklar 3-4 ayda bir yeni ayakkabıya ihtiyaç duyabilirler. Çocuk ayakkabı modellerinin ne sıklıkta değiştireceğiniz çocuğunuzun ne kadar aktif olduğuna ve ayaklarının ne kadar hızlı büyüdüğüne bağlıdır. Çocukların ayakları hızla büyür. Erken yürümeye başlayan çocukların çoğu (16 aydan küçük) 2 ayda yarım ayak boyutundan fazla büyür. 16-24 aylık bebekler her 3 ayda bir ortalama yarım ayak kadar büyür. 2-3 yaş arası çocuklar her 4 ayda bir yaklaşık yarım ayak boyutunda büyürler ve 3 yaşın üzerindeki çocuklarda ise her 4-6 ayda bir yarım ayak kadar büyüme görülür.

Küçük ayaklar ne olursa olsun sevimli görünür, ancak ışıklı ayakkabı modellerinin kesinlikle sevimli bir yanı var. Küçük çocuklar için ışıklı ayakkabılar, içine yerleştirilmiş LED ışıklarla tasarlanıyor. Süper eğlenceli olmasının yanı sıra, bazı aileler kalabalık ortamlarda güvenlik sağlamak için yürümeye başlayan çocuk için ışıklı ayakkabılar kullanır. Işıkların tarzını ve ışıkların ne kadar süreyle yanacağını kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı stiller şarj edilebilir, bu da yürümeye başlayan çocuk ışıklı ayakkabılarını çok fazla giymeyi planlayanlar için iyi, bazıları ise değildir.

Küçük çocuklar için ışıklı ayakkabılar eğlenceli ve heyecan vericidir, ancak günün sonunda hala bir ayakkabıdırlar. Büyüyen ayakları destekleyen bir tasarım seçin. Küçük çocuklar için cırt cırtlı tasarımları düşünün, böylece küçük çocuğunuz onları bağımsız olarak açıp kapatabilir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ