DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

429 okunma

Baskılı Araç Kokusu Nasıl Yapılır?

Güzel koku elde etmek isteyen sürücüler için temin edilen promosyon ürünleri birçok farklı açıdan fayda sağlayacaktır

ABONE OL
17 Ocak 2024 12:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç kokuları, sürüş deneyiminize keyif katan aksesuarlardan biridir. İnsanlar araçlarında seyahat ederken aynı zamanda ferah ve güzel kokan bir ortam olmalarını arzularlar. Bunun için araç içi kokular oldukça popüler bir hale gelmiştir.

Güzel koku elde etmek isteyen sürücüler için temin edilen promosyon ürünleri birçok farklı açıdan fayda sağlayacaktır. Özellikle eşantiyon olarak dağıtılan bu ürünler kullanıcıları için herhangi bir ücret ödemeden elde edebilecekleri bir ürün olurken, firmalar için ise reklam yapma fırsatı ortaya çıkmaktadır.

Baskılı olarak dağıtılan eşantiyon ürünler sayesinde firmanızın reklamını ve bilinirliliğini ön plana çıkarabilirsiniz. İşte baskılı araç kokusu yapmanın sırları:

  1. Malzemeleri Hazırlama: Baskılı araç kokuları yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler arasında özel tasarlanmış karton veya kağıt, makas, delgeç, baskı makinesi ve tercih ettiğiniz koku esansları bulunmaktadır.
  2. Tasarım ve Baskı: Öncelikle, kişiselleştirilmiş tasarımınızı oluşturun. Bu tasarım, logonuzdan renklerinize kadar markanızı veya tercih ettiğiniz herhangi bir özelliği içerebilir. Ardından, baskı makinesi kullanarak tasarımınızı karton veya kağıda basın.
  3. Şekil Verme: Makas veya delgeç kullanarak baskılı kağıdınıza istediğiniz şekli verin. Bu, sadece estetik bir tercih değil, aynı zamanda kokunun dengeli bir şekilde yayılmasını sağlamak için de önemlidir.
  4. Esans Eklemek: Baskılı kartonunuzun üzerine birkaç damla koku esansı damlatın. Burada tercih ettiğiniz koku profiline bağlı olarak çiçeksi, meyveli veya odunsu notaları kullanabilirsiniz. Esansları dikkatlice ve dengeli bir şekilde eklemek, koku deneyimini kontrol etmenize yardımcı olacaktır.
  5. Kuruma Süreci: Baskılı kartonunuzdaki esanslar iyice emildiğinde, kokuyu daha etkili bir şekilde yaymak için kartonun kurumasını bekleyin. Bu süreç, genellikle birkaç saat sürebilir. Ardından, kokulu kartonunuzu aracınıza asabilirsiniz. Bununla birlikte daha fazla ürün elde edebilmek için toptan oto kokusu siparişi de verebilirsiniz.
  6. Ambalaj ve Dağıtım: Eğer baskılı araç kokularınızı satmak veya dağıtmak istiyorsanız, estetik bir ambalaj tasarlayın. Kokulu kartonları özel paketler içinde sunarak müşterilerinize hoş bir deneyim sunabilirsiniz.

Firmanız için baskılı oto kokusu temin etmek istiyorsanız bunun için toplu sipariş vermeniz hem daha ekonomik hem de daha kolay olacaktır. Ayrıca çok daha başarılı tasarımlarda ortaya çıkacaktır. Bunun için Promosyonik firmasından gerekli olan yardımı alabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ