DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22331770,62%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

145 okunma

Barkotun Önemi – Egen.com.tr

Dünya pazarlarında barkot etiket ve barkotun ise büyük bir önemi bulunmaktadır.

ABONE OL
25 Aralık 2023 16:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barkot etiketler üretilen herhangi ürünlerin tanımlanmasında kullanılan bir tür ürün tanımlayıcısıdır. Bu nedenle barkot etikettüm dünyada mağazalar ve toptancı firmaları tarafından yoğun olarak tercih edilmektedir.

Barkot etiketler olmadan ürünlerin sağlıklı bir şekilde piyasalara sürülmesi söz konusu değildir. Ürünlerin aynı zamanda kataloglar halinde tanıtılmasında da barkot etiketlerin büyük katkısı bulunmaktadır. Barkot etiketler aynı zamanda farklı ticari kodlardan meydana gelmektedir. Bu kodların her biri ise sadece ilgili ürün üzerinden tanımlanmaktadır.

Barkotun Önemi Nedir?

Dünya pazarlarında barkot etiket ve barkotun ise büyük bir önemi bulunmaktadır. Bugün gelişen dijital dönem sebebiyle artık ürünlerin büyük bir kısmı internet üzerinden satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda ise artık online olarak barkot sistemi tercih edilmektedir. Bu işlemler üretici firmalar açısından da büyük avantajlar sağlamaktadır.

Örneğin firmaların bu kapsamda daha hızlı bir şekilde ürünler üretmesini ve üretmiş olduğu ürünlerini ise online üzerinden dünya pazar ağlarında satışa sunmasını sağlamaktadır. Pazar alanlarında satışların daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yapılması son derece önemlidir. Bu doğrultuda ise ürünlerde sadece resmi barkotların kullanılması tavsiye edilmektedir. Barkot bir ürünün ne kadar oranda kaliteli ve güvenilir olduğunu göstermektedir.

Etiket Nedir?

Bugün etiketise tüm ürünlerde geçerli olan bir kavramdır. Bu etken ürün üzerinde yer almaktadır. Tıpkı barkot gibi ürünün tanıtılması ve ilgili ürünlerin hangi firma tarafından imal edilmiş olduğunu göstermektedir. Dolaysıyla etiketler ürünlerin markaları anlamına da gelebilmektedir.

Barkot etiketler ve etiketlerin ise en kaliteli firmalarda tedarik edilmesi gerekmektedir. Bu kavramların yüksek kalite standartlarına sahip olması tüketici memnuniyeti açısından da son derece önemlidir. Bu bakımdan kurumsal kimlikli firmadan barkot etiketler ve etiketler toplu olarak satın alınabilmektedir.

Barkot Etiketler Ve Etiketler Satın Alınabilir Mi?

Evet barkot etiketler ve etiketler belirli fiyat tarifeleri üzerinde satın alınabilir. Her iki kavram da doğrudan kağıt üzerinden hazırlanmaktadır. Özel bir cihaz üzerinden ise ürünlerin üzerinden yapıştırılmaktadır. Barkot etiketler ve etiketlerin satış fiyatları ise firmalar arasında farklılık göstermektedir.

Bu kavramların fiyatları aynı zamanda dönemsel olarak güncellenmektedir. Özet olarak barkot etiketler ve etiketolmadan dünya pazarlarıyla bölgesel pazar ağlarından ürün satışı yapılması oldukça zordur. Tüketiciler ürünleri satın almadan önce barkot etiketine ve etiketine bakmaktadır. Bu durum tüketicilerin üretici firmalara da güven duyması açısından son derece önemlidir.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde, Mutfakçılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR, İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

Tel: +90 212 659 1515

Mail: info(@)egen.com.tr

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ