DOLAR 32,2707 0.02%
EURO 34,7153 -0.08%
ALTIN 2.404,480,19
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN %
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

220 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
28 Mart 2024 17:50
1

BEĞENDİM

ABONE OL

E. ZABITA MUSTAFA KİLECİ VEFAT ETTİ
Edirne Belediyesinden emekli zabıta Mustafa Kileci 62 yaşında vefat etti. Merhum Minibüsçü Arif ve Remziye Kileci’nin oğulları, Mihri Kileci’nin eşi Gülcan ve Kenan’ın ağabeyi, Arif ve Günay Kileci’nin babaları olan merhumun cenazesi dün Yıldırım Beyazıt Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.


E. NÜFUS MÜDÜRÜ NECATİ ÖZTÜRK VEFAT ETTİ
Emekli eski Nüfus Müdürü Necati Öztürk 86 yaşında vefat etti. Meriç Akıncılar Köyü sakinlerinden merhum Hüseyin Öztürk ve Hayriye Öztürk’ün oğulları, Sadife Öztürk’ün eşi olan merhum Necati Öztürk, Ayten Meşe ve Belediyeden emekli Celal Öztürk’ün babalarıydı.
İbiş Meşe ve Sıdıka Öztürk’ün kayınpederleri, Volkan Meşe ve Anıl Öztürk’ün dedeleri, Melahat Sakarya, Fatma Sıvacı, merhum Nuri Öztürk, Necmettin Öztürk, Şemsettin Öztürk ve Sebahat Karaşen’in de ağabeyleri olan merhumun cenazesi dün Karaağaç Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Karaağaç Mezarlığında toprağa verildi.
YAŞAR KARAKUŞ VEFAT ETTİ
Kemalköy sakinlerinden Ayşe Karakuş’un eşi, İsmail ve Yalçın Karakuş’un babaları Yaşar Karakuş 69 yaşında vefat etti. İsmail Karakuş’un ağabeyi, Hatice ve Behiye’nin kardeşleri, Hüseyin Yıldırım’ın eniştesi olan merhumun cenazesi dün Kemalköy Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
PAZARCI ŞERAFETTİN ALIRAT VEFAT ETTİ
Merhume Nermin Alırat’ın eşi, Fehim, Ümit, Hayruş, Seçil, Şermin ve Senem’in babaları pazarcı esnaflarından Şerafettin Alırat 71 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Şahmelek Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ