DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20684911,48%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

305 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
27 Mart 2024 10:52
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AHMET KIVANÇ VEFAT ETTİ
Fethiye ve Refik Kıvanç’ın oğlu Ahmet Başaran 57 yaşında vefat etti. Kadir, Cemali ve Hülya’nın ağabeyleri, Sıla, Sinem ve Alaaddin’in amcaları, Selen, Büşra, Recepcan ve Mertcan’ın dayıları olan merhum Ahmet Başaran’ın cenazesi dün Saraçhane Çakır Ağa Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Acı Çeşme Mezar-lığında toprağa verildi.
AKİFE MERCAN VEFAT ETTİ
Musabeyli Köyü sakinlerinden merhum Nedim Mercan’ın eşi Akife Mercan 86 yaşında vefat etti. Beyhan Çataloğlu, Esin Bayram ve Metin Mercan’ın anneleri, Emine Bayram, Ebru Togaytimur, Elçin Mercan Bayram ve Elvin Mercan’ın babaanneleri olan merhumenin cenazesi dün Musabeyli Köyü Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
ERSİN KIRCI VEFAT ETTİ
Karayusuf Köyü sakinlerinden Zeynep ve Ali Kırcı’nın oğulları, Nursel Kırcı’nın kardeşi Ersin Kırcı 41 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Karayusuf Köyü Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
FİKRİYE ÖZGAN VEFAT ETTİ
Büyükdöllük Köyü sakinlerinden merhum Ali ve Fatma Kayhan’ın kızları, Ahmet ve Naime Özgan’ın anneleri Fikriye Özgan 82 yaşında vefat etti. Merhume Emine Babaç’ın kardeşi, Mustafa Kayhan’ın ablası, Hatice Özgan’ın kayınvalidesi, Hakan ve Fatmagül’ün babaanneleri olan merhume Fikriye Özgan’ın cenazesi dün Büyükdöllük Köyü Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
SELVİYE ÖZCAN VEFAT ETTİ
Doğan Özcan ve Ercan Özcan’ın anneleri, Cemal Özcan’ın eşi, Nesibe Heves, Emine Yapıcı, Selvet Eriş, Şaban Aladağ ve Birsen Özkan’ın ablaları Selviye Özcan 75 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Kıyık Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ