DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049607-1,30%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

288 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
25 Mart 2024 17:57
1

BEĞENDİM

ABONE OL

HAYRİ DUĞAN VEFAT ETTİ
Yıldırım semti sakinlerinden Lütfiye Duğan’ın eşi Hayri Duğan 81 yaşında vefat etti. Nebahat Duğan ve Selma Sarpdere’nin babaları, Şükrü Sarpdere ve Yumurtacı merhum Yılmaz Kırmızı’nın kayınpederi Birkan, Yaren ve Ece’nin dedeleri olan merhumun cenazesi dün Yıldırım Beyazıt Camisinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Yeniimaret Mezarlığında toprağa verildi.
ŞADİYE BERKİTEN VEFAT ETTİ
Gülhan, Yıldız ve Neşe’nin anneleri Fevzi, Erdi, Fulya ve Belediye Personeli Murat Çorbacı’nın anneannesi Şadiye Berkiten 79 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Şükrüpaşa Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
İSMAİL ARDA VEFAT ETTİ
Merhum Ahmet Arda ve merhume Şengül Arda’nın oğulları, Lütfiye Arda’nın eşi, Onat Arda’nın babası İsmail Arda 54 yaşında vefat etti. Leman, Nurdan ve Nuran’ın kardeşleri olan merhumenin cenazesi dün Yolüstü Köyü Camisinde ikindi namazının ırdandın kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.


AHSEN SUNAR ÜNER VEFAT ETTİ
Ağa Köşkü İşletmecisi merhum Halil Üner’in eşi, Savaş ve Serkan Üner’in anneleri Ahsen Sunar Üner 64 yaşında vefat etti.

Ecem ve Selen Üner’in babaanneleri olan merhumenin cenazesi dün Eski Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
İSMAİL KATRANCI VEFAT ETTİ
Emekli İsmail Katrancı 86 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi 23 Mart Cumartesi günü Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
MEHMET GÜLEKEN VEFAT ETTİ
Yıldırım semti sakinlerinden Mehmet Güleken 71 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi 24 Mart Pazar günü Yıldırım Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ