DOLAR 32,2951 0.05%
EURO 34,7405 0.08%
ALTIN 2.396,740,16
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 1982769-1,81%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

196 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
22 Mart 2024 16:55
1

BEĞENDİM

ABONE OL

RAFET TİLKİCİ VEFAT ETTİ
Merhum Salih ve merhume Şerife Tilkici’nin oğulları, merhum Hacer, Ahmet, Mehmet Tilkici’nin kardeşleri Rafet Tilkici 71 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Şahmelek Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.
ŞABAN FİDAN VEFAT ETTİ
Devlet Hastanesinden emekli ve Söğütlüdere Köyü sakinlerinden Şaban Fidan 96 yaşında vefat etti. Bedriye Fidan’ın eşi Şadan Fidan, İbrahim Fidan ve merhum Faruk Fidan’ın babaları olan merhumun cenazesi dün Yavuz Sultan Selim Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
NACİYE DUVAL VEFAT ETTİ
Merhum Fırıncı Yusuf Duval’ın eşi Naciye Duval 95 yaşında vefat etti. İsmail Duval, Gönül Yürük, Fatma Çoban ve merhum Ahmet Duval’ın anneleri, Fecriye Duval, Mehmet Yürük ve Hasan Çoban’ın kayınvalideleri olan merhumenin cenazesi dün Küçükpazar Sarı Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
OSMAN YILDIRIM VEFAT ETTİ.
DİSK Edirne Şube eski Başkanı ve Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Nihat Yıldırım ile İstasyon Mahallesi sakinlerinden merhum Vahit Yıldırım’ın babaları, Doğukan ve İrem’in dedeleri Osman Yıldırım 85 yaşında vefat etti. Merhumun cenazesi dün Keşan Gökçetepe Köy Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Gökçetepe Köy Mezarlığında toprağa verildi.
ŞADİ CİCİ VEFAT ETTİ
Barutluk Mahallesi sakinlerinden merhum Pehlivan Mehmet Cici ve merhume Nebiye Cici’nin oğulları, Şerife Cici’nin eşi Şadi Cici 88 yaşında vefat etti. Şahin Cici, Esin Bahadır, Yasemin Altınok ve Mehmet Doğan Cici’nin babaları olan merhumun cenazesi dün Kıyık Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yenişehir Mezarlığında defnedildi.
ALİ ADAŞ VEFAT ETTİ
Ortakçı Köyü sakinlerinden Hürmet Adaş’ın eşi, Okan Adaş, Gönül Tanır ve Mehtap Eşingen’in babaları Ali Adaş vefat etti. Merhum Ülfet İmrak, Osman Adaş ve Havva Taşçıoğlu’nun kardeşleri olan merhumun cenazesi dün Ortakçı Köy Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ