DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

467 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
16 Kasım 2023 18:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MEHMET GEREY VEFAT ETTİ
Edirnespor’un emekli aşçısı ve Yancıkçı Şahin Mahallesi sakin-lerinden Mehmet Gerey 68 yaşında vefat etti. Merhum Mehmet Gerey; Fatma Gerey’in eşi, Oğuz Gerey ve Özlem Ter’in babaları, Serkan Ter ve Meral Gerey’in kayınpederi, Anıl Gerey ve Sudem Ter’in dedeleri, İsmail Gerey ve Mürvet Hiçaramaz’ın ağabeyleri idi. Merhumun cenazesi dün öğle namazını takiben Kadı Bedrettin Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.


EMİNE YILMAZ VEFAT ETTİ
Uzunkaldırım semti sakinlerinden merhum Bahri Yılmaz’ın eşi Emine Yılmaz 82 yaşında vefat etti. Merhum Recep Yılmaz ve Filiz Balcı’nın anneleri, Bekir Bakırcıoğlu’nun ablası, Mustafa, Ömer, Hasan Bakırcıoğlu’nun halaları, Oğuz ve Veysel Balcı’nın anneanneleri, Yeşim ve Yeliz Yılmaz’ın babaanneleri olan merhumenin cenazesi dün Ayşe-kadın Camisinde ikindi namazını taki-ben kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
MAHMUT KAPYIKAYAN VEFAT ETTİ
Umurbey Mahallesi sakinlerinden Melek Kapyıkayan’ın eşi Mahmut Kapyıkayan 73 yaşında vefat etti. Gökmen, Dilek ve Menekşe’nin babaları, Tahir Kapyıkayan’ın kardeşi, Batu, Alihan, Samet, Melike ve Begüm’ün dedeleri, Yalçın, Levent, Bülent ve Aysun’un amcaları olan merhumun cenazesi bugün Sarı Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
EMEKLİ ÖĞRETMEN HALİDE ENZEL VEFAT ETTİ
Merhum Halil Çoğ ve merhume Radiye Çoğ’un kızları emekli öğretmen Halide Enzel 69 yaşında vefat etti. Emekli Öğretmen Hüseyin Enzel’in eşi, Harika Dönmez ve Hande Enzel Pajo’nun anneleri olan merhumenin cenazesi dün Eski Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
ETHEM KARABULUT VEFAT ETTİ
Nevin Karabulut’un eşi, Erdem Karabulut’un babası Ethem Karabulut 65 yaşında vefat etti. Şerafettin Karabulut, Şükriye Bitik ve Şemsettin Karabulut’un ağabeyleri olan merhumun cenazesi dün Kıyak Baba Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ