DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22362592,33%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

370 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
7 Şubat 2024 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ZELİHA KILIÇ VEFAT ETTİ
Karaağaç semti sakinlerinden merhum Mustafa Kılıç’ın eşi Makbule Güçlü ve Metin Kılıç’ın anneleri Zeliha Kılıç 85 yaşında vefat etti. Zeynep Kılıç ve Kazım Güçlü’nün kayınvalidesi olan merhumenin cenazesi dün Karaağaç Eski Camide ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığında toprağa verildi.


NADİYE LEVENTLER VEFAT ETTİ
DSİ’den emekli Celal Leventler’in eşi, Sigorta Hastanesinden emekli Nadiye Leventler 79 yaşında vefat etti. Gürcan, Suzan, İlker ve Ayten’in anneleri, Burhan, Nusret, Zülfiye ve Cem’in kayınvalides,i Tuğçe, Buse, Aycem Taylan, Taygun ve Nursu’nun anneanneleri olan merhumenin cenazesi dün Yıldırım Akmescit Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.
NEJLA DİKİCİ VEFAT ETTİ
Merhum Yalçın Dikici’nin eşi, Nalan Tekergölü, Yunus Dikici’nin anneleri, Bilgin Tekergölü’nün kayınvalidesi Nejla Dikici 72 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Küçükpazar Sarı Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
RIZA GÜLŞEN VEFAT ETTİ
Lalapaşa Ömeroba köyü sakinlerinden Rıza Gülşen 94 yaşında vefat etti. Emin Gülşen ve Firdevs Tufan’ın ağabeyleri, Bahattin Gülşen, Necla Kireç, Öznur Okumuş’un amcaları, Recebiye, Kazım ve Rasim’in dayıları olan merhumun cenazesi dün Ömeroba Köyü Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
MÜRÜVVET GÖRÇEK VEFAT ETTİ
Merhum Hakkı Görçek’in eşi Mürüvvet Görçek 75 yaşında vefat etti. Vahit Görçek ve Vahide Kasnak’ın anneleri, Faruk Kasnak’ın anneannesi, Ayberk Görçek’in babaannesi olan merhumenin cenazesi dün Yıldırım Beyazıt Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ