DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

1806 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
16 Ocak 2024 10:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CEVDET SAYIN VEFAT ETTİ
Uzunköprü Şekerbank Şubesi emeklilerinden Cevdet Sayın 74 yaşında vefat etti. Merhume Sabriye ve merhum Bayram Sayın’ın oğulları, Sevim Sayın’ın eşi, Nilay Gürel ve Aykut Sayın’ın babaları olan merhum; Neşe Sayın ve Hüseyin Gürel’in kayınpederleri, Gülten Baruşçu’nun ağabeyi idi. Merhumun cenazesi dün Yavuz Sultan Selim Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
NAZLI AYDOĞAN VEFAT ETTİ
İstasyon Mahallesi sakinlerinden Halil Aydoğan’ın eşi, Doğan, Sinan ve Ali Aydoğan’ın annesi Nazlı Aydoğan 60 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün İstasyon Mahallesi Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
SİNAN TIPIŞ VEFAT ETTİ
Kenan Tıpış, Süleyman Tıpış ve Kamile Buberka’nın kardeşleri, Ömer Tıpış, Dilek Gören ve Dilek Öztürk’ün babaları Sinan Tıpış 72 yaşında vefat etti. Ayşe Beste, Elif Defne, Berat, Ecrin, Dilara ve Kumsal’ın dedeleri olan merhumun cenazesi dün Şah Melek Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeniimaret Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.


EMİNE DÜNDAR VEFAT ETTİ
Karakasım Köyü eski muhtarlarından merhum Yaşar Dündar’ın eşi Emine Dündar 96 yaşında vefat etti. Ahmet, Mehmet ve İbrahim Dündar’ın anneleri olan merhumenin cenazesi dün Karakasım Köy Camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
ERDİN KIZILAKŞAM VEFAT ETTİ
Nimet Kızılakşam’ın eşi, Erkan Kızılakşam ve Armağan Kocadağ’ın babası Ticaret Borsası’ndan emekli Erdin Kızılakşam 80 yaşında vefat etti. Ahmet Erkal Kocadağ ve Emine Kızılakşam’ın kayınpederleri olan merhumun cenazesi dün Hoca Ahmet Yesevi Camisi’nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
NURİ DEMİR VEFAT ETTİ
Kıyık Menzilahir Mahallesi sakinlerinden merhume Remziye ve merhum Yaşar Demir’in oğulları, Suzan Demir’in eşi Nuri Demir 61 yaşında vefat etti. Merhume Hamiyet, Fevziye, Nazmiye, Figen ve Cüneyt Demir’in ağabeyleri, Remziye, Nazan, Nalan ve Oğulcan’ın babaları olan merhumun cenazesi dün Muradiye Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.


EMEKLİ POLİS ZEKİ DEMİRALAY VEFAT ETTİ
Emekli Polis Zeki Demiralay 70 yaşında vefat etti. Fatma Demiralay’ın eşi, Volkan, Zekiye ve Burak’ın babaları olan merhumun cenazesi dün Küçükpazar Sarı Cami’de öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ