DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

301 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
21 Aralık 2023 18:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİLEK ZIPKINKURT BAYINDIR’A SON GÖREV
Gazi Baba İşletmesi’nin sahibi İsmail Bayındır’ın, önceki gün 59 yaşında vefat eden eşi Dilek Zıpkınkurt Bayındır dün Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi. Cevat ve Nurten Zıpkınkurt’un kızları Beliz ve Delfin’in anneleri, Mustafa Zıpkınkurt’un kardeşi olan merhumenin bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi. Merhume Dilek Zıpkınkurt Bayındır’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Eski Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
KAZA KURBANI SÜLEYMAN AK’A SON GÖREV
Sanayi Sitesi esnaflarından ve Saraçhane semti sakinlerinden Süleyman Ak önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucunda 73 yaşında vefat etti. Sabriye Ak’ın eşi, Sadi ve Serkan Ak’ın babası, Nihat Ak’ın ağabeyi, Şölen ve Esma Ak’ın kayınpederi, Begüm, Ali Poyraz, Soykan Berke ve Barlas Ak’ın dedeleri olan merhumun cenazesi dün Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
SAFİYE GÜLDEREN ERİM VEFAT ETTİ
Neriman ve Ömer’in kızları, Emel ve ‘Kırbaş’ lakaplı Mehmet Erim’in kardeşi, Ömer ve Hande Emine’nin halası Safiye Gülderen Erim 64 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Fatih Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Mezarlığında toprağa verildi.


RECEP DAĞCI VEFAT ETTİ
Yeniimaret semti sakinlerinden İl Özel İdaresi’nden emekli Recep Dağcı vefat etti. Ferize Dağcı’nın eşi, Selamı ve Erhan’ın babaları, Görkem, Zülal ve Meltem’in dedeleri olan merhumun cenazesi dün Yeniimaret 2’nci Bayezid Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.
TOMRİS KARABACAK VEFAT ETTİ
Fevziye ve Naim’in kızları Ramiz Karabacak’ın eşi, Ahmet, Şafak Ufuk’un anneleri, Yavuz Kırmız’ın kardeşi Tomris Karabacak 61 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Şahmelek Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.
HALİM BAHRİSEFİT VEFAT ETTİ
Yıldırım Mahallesi sakinlerinden merhum Kadir Bahrisefit ve merhume Zehra Yokuş’un oğlu, Gülcan ve Nurdan Bahrisefit’in babaları Halim Bahrisefit vefat etti. Merhumun cenazesi dün Yıldırım Akmescit Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Bademlik Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ