DOLAR 32,2603 0.01%
EURO 34,6962 -0.08%
ALTIN 2.402,790,11
BIST 10.271,24-0,63%
BITCOIN 2007038-2,23%
Edirne
26°

KAPALI

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

450 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
18 Aralık 2023 10:48
1

BEĞENDİM

ABONE OL

NİGAR YEŞİLLİ VEFAT ETTİ
Menzilahir Mahallesi sakinlerinden Nigar Yeşilli 66 yaşında vefat etti. Raif Aygün ve Servet Aygün’ün kızları, merhum Hüseyin Yeşilli’nin eşi, Serkan, Serdar ve Birgül Yeşilli’nin anneleri Nigar Yeşilli’nin cenazesi dün Sarı Cami’de ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Acıçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
SADIK KILIÇER VEFAT ETTİ
Yeniimaret Mahallesi sakinlerinden Sadık Kılıçer 84 yaşında vefat etti. Mediha Kılıçer’in eşi, Ali Kılıçer ve Aylin Salman’ın babaları, Serkan Salman’ın kayınpederi, Belediye’den emekli Hüseyin Kılıçer’in ağabeyi, Tuna, Ahmet, Alp, Belinay ve Tua’nın dedeleri Sadık Kılıçer’in cenazesi dün Alaca Mescit Camisi’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yeniimaret Mezarlığı’nda toprağa verildi.
FATMA ÜZREK VEFAT ETTİ
Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi sakinlerinden Fatma Üzrek 92 yaşında vefat etti. Cavit Üzrek, Fevziye Aldemir, Türkan, Remziye ve Nuriye’nin anneleri Fatma Üzrek’in cenazesi dün Akmescit Camisi’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Bademlik Mezarlığı’na defnedildi.
AYŞE ŞİMŞEK VEFAT ETTİ
Türk Telekom eski İnsan Kaynakları Müdürü Öner Şimşek’in eşi Ayşe Şimşek 61 yaşında hayata gözlerini yumdu. Caner ve Selin Şimşek’in anneleri, Sevgi Şimşek’in kayınvalidesi Ayşe Şimşek’in cenazesi dün Eski Cami’de öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Havsa’nın Bakışlar Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.


MEHMET ENGİN VEFAT ETTİ
Edirne SSK Hastanesinden ekmekli Vaysal Köyü sakinlerinden Nigar Engin’in eşi Mehmet Engin 76 yaşında vefat etti. Ramadan Engin, Hüseyin Engin ve Nihal Sapmaz’ın babaları, Özcan Sapmaz, Hayriye Engin ve Semra Engin’in kayınpederi, Yiğit Engin, Çağdaş Engin, Sude Sapmaz, Eren Sapmaz ve Pınar Güler’in dedeleri Mehmet Engin’in cenazesi dün Kıyak Baba Camisi’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
NURİYE URUŞ VEFAT ETTİ
Köy Hizmetleri’nden emekli Şevki Uruş’un eşi Nuriye Uruş 77 yaşında vefat etti. Murat Uruş, Aytül Arıdağ ve Gülşen Birgül’ün anneleri, Erhan Yönel, Yavuz Arıdağ ve Gaye Uruş’un kayınvalidesi, Berk Arıdağ, Hande Arıdağ ve Güray Yönel’in anneannesi Nuriye Uruş’un cenazesi dün Hasan Sezai Camisi’nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı’na defnedildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ